Вълнуващият турски сериал Семейството“, който успя да развълнува силно българските

...
Вълнуващият турски сериал Семейството“, който успя да развълнува силно българските
Коментари Харесай

Семейството с Къванч Татлъту се завръща с премиерен втори сезон

Вълнуващият турски сериал „ Семейството “, който съумя да развълнува мощно българските фенове, се завръща по bTV Story с нови епизоди.



От 9 юли (вторник) в ефира на фамилния канал потегля кулминационният втори сезон на хитовата сага с присъединяване на Къванч Татлъту. Интригуващата поредност, в центъра на която са членовете на авторитетната фамилия Сойкан, ще върви с премиерни епизоди всяка делнична вечер от 21:30 ч., а клиентите на онлайн видео платформата VOYO ще имат опция да проследят първи обратите във взаимоотношенията сред основните герои – Аслан и Девин – 7 дни преди ефир.

Главните функции в „ Семейството “ се извършват от звездите на турското кино и телевизия Серенай Саръкая и Къванч Татлъту. В поредицата Къванч влиза в ролята на Аслан, който поема сенчестия бизнес на татко си след неговото самоубийство и с всички сили се стреми да го избави и изсветли. Неочакваната поява на Девин (Серенай Саръкая), обаче, прекатурва както неговия, по този начин и живота на околните му завинаги…

Девин скрито стартира да подлага на терапия Джихан – по-големия брат на Аслан, с цел да му помогне да преодолее психическите си контузии от детството. Тайната за сеансите заплашва брачните връзки сред Девин и Аслан, изключително когато той взема решение да трансферира ръководството на фамилния бизнес на Джихан, с цел да могат с Девин да стартират нов живот.

В последния епизод от първи сезон Джихан разбра, че е осиновен, както и че бащата на Аслан е виновен за убийството на неговите родители. Решен да получи отмъщение, Джихан дефинира среща на Аслан в имението. Той прострелва Аслан и го упреква, че е желал да му трансферира ръководството на бизнеса, с цел да изкупи виновността на татко си. Аслан, от своя страна, е безапелационен, че единствената му цел е била да сътвори свое семейство. Джихан наново се прицелва в Аслан, когато Девин го прострелва в тил. Джихан пада на земята до брат си и двамата губят схващане.

Зрителите на bTV Story следва да научат дали Еко – дясната ръка на Аслан, и Ямур – сестрата на Девин, ще открият път един към различен. Еко разтрогва годежа им, откакто Хюлия – майката на Аслан, разкрива пред родителите му, че тя е била компаньонка.

В новите епизоди на „ Семейството “ като озвучаващ артист на Къванч Татлъту се завръща емблематичният български „ глас “ на известния турски артист – Виктор Танев. До момента той е озвучил всички функции на Къванч в излъчените в България сериали с негово присъединяване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР