Вълнуващият социален телевизионен експеримент “Смени жената се завръща в ефира

...
Вълнуващият социален телевизионен експеримент “Смени жената се завръща в ефира
Коментари Харесай

Наша топ моделка заменя бляскавия си живот с гледане на бебе

 Вълнуващият обществен ефирен опит “Смени дамата " се завръща в ефира на bTV този четвъртък от 21:00 ч. и дава обещание повече от забавни взаимоотношения, разбирания и обстановки още в първия епизод на поредицата.

В него ще се срещнат фамилиите на Мариана Маринова, позната на феновете на bTV от “Фермата " и нейната половинка Руслан, с младите родители Наталия и Иван.

Двете фамилии имат много разнообразни модели на фамилни връзки: едните са свободни, безредни, самостоятелни един от различен, с подготвеност всеки миг единият да си тръгне, а другите са подчинени на естетика, съгласие и ясно систематизиране на дилемите и отговорностите вкъщи.

При размяната на съпруги Мариана Маринова ще размени блестящия си, динамичен и цветен живот на модел и бизнесдама с гледането на дребното бебе на Наталия и Иван.

От своя страна пък. младата майка ще се озове на редица разкрасителни процедури, фотоси за поддържане на профили в обществените мрежи, ежедневно тичане в парка и пред комплицираната организация на конкурс за хубост. Всяка от тях, а и всеки от съпрузите им, ще открие по нещо за себе си при тази замяна, ще осъзнае неточности или пропуски във взаимоотношенията у дома и ще откри път към персоналната смяната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР