Вълнуващи съревнования от родното първенство и Висшата лига очакват зрителите

...
Вълнуващи съревнования от родното първенство и Висшата лига очакват зрителите
Коментари Харесай

Наситен със спортни емоции Великден в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Вълнуващи надпревари от родното състезание и Висшата лига чакат феновете на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 през идния уикенд. Надпревара във Формула 1, решаващи противодействия от НБА и епични конфликти от Световните боксови супер серии ще бъдат предавани по време на Великденските празници. Всичко най-важно от света на спорта почитателите могат да гледат в ефира на каналите от пакета DIEMA XTRA, както и на пожеланото устройство с платформата.

Великденски почивни дни, изпълнени със събития, чакат почитателите на футбола . На 26 април феновете могат да гледат следващия епизод на шампионско надхитряне във Висша лига. Ливърпул има право на първо деяние с домакинство на изпадналия Хъдърсфилд Таун в 22:00 по DIEMA SPORT 2. Макар и победени единствено един път през акцията до момента, „ мърсисайдци ” отстъпиха водачеството на Манчестър Сити, откакто „ жителите ” победиха над градския противник Юнайтед. Лондонска борба ни чака на 27 април от 14:30 ч. с Тотнъм Хотспър – Уест Хям Юнайтед. На Великден три дуела ще дадат доста отговори. Празничният ден откриват Лестър Сити и Арсенал в 14:00, а след тях Бърнли ще се опита да съблюдава традицията да побеждава сегашния първенец в елита. Срещата с Манчестър Сити е от 16:05 ч. Най-интересното остава за край с основен за четвъртата позиция мач сред Манчестър Юнайтед и Челси. Действието на „ Олд Трафорд ” започва в 18:30 още веднъж в ефира на DIEMA SPORT 2.

В Първа лига също има мотиви за мощни страсти, които феновете могат да преживеят с DIEMA SPORT. Два родни футболни конфликта от първата шестица ще се състоят на 26 април. Стадион „ Тича ” е мъчно място за завладяване и Лудогорец към този момент разбра това един път, а в този момент разградчани още веднъж гостуват във Варна в 18:15 ч. От 20:30 Левски ще излезе против Берое. Кръгът приключва в понеделник в 20:00 ч., когато Ботев Пловдив може да разочарова още един път ЦСКА, лишавайки ги и от шансове и за купа, откакто сториха това за Купата.

Непредсказуемият сезон във Формула 1 продължава по DIEMA SPORT. На 26 април от 12:00 и от 14:00 ч. ще бъдат излъчени първа и втора подготовка за Голямата премия на Азербайджан. Третата подготовка и квалификацията ще са онлайн на 27 април от 13:00 и 16:00 ч. За 28 април от 15:10 остава най-интересното – надпреварата.

През уикенда в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 няма да липсват и вълнуващите плейофи от НБА.-->

Полуфиналите на Световните боксови супер серии най-сетне са тук, а първата галавечер е в Лафайет, Съединени американски щати. Боксовите битки ще бъдат в ефира на DIEMA SPORT 2 на 28 април от 03:00 ч.

Проследете най-интересните спортни събития през април онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР