Вълнуващи дербита и сблъсъци ще предложи на футболните фенове по

...
Вълнуващи дербита и сблъсъци ще предложи на футболните фенове по
Коментари Харесай

Очаква ни страхотна футболна събота, вижте какви дербита има утре

Вълнуващи дербита и конфликти ще предложи на футболните почитатели по света утрешният ден. Освен упования у нас с огромен интерес дуел сред ЦСКА-София и Левски (17,00 часа), в събота предстоят огромни мачове и по терените на Англия, Италия и Испания.  Седмият кръг на Висшата британска лига ще открие срещата Уест Хам - Манчестър Юнайтед, само че централният мач е различен. В него за повторно тази седмица един против различен ще се изправят Челси и Ливърпул. След като “сините” от Лондон зарадваха почитателите си с трагичен поврат с 2:1 на “Анфийлд” за Купата на лигата, на следващия ден хазаин е отборът от столицата, а дуелът на “Стамфорд Бридж” стартира в 19,30 часа. Челси има шанса да измести мърсисайдци от върха при победа, а Ливърпул ще се опита да удължи безгрешното си предствяне (6 победи от 6 мача дотук) в шампионата.
Не на един, а на цели два огромни мача ще могат да се насладят почитателите на италианския футбол на следващия ден. В 16,00 часа Рома и Лацио стартират борбата за Вечния град, като “орлите” са в серия от 4 следващи победи, до момента в който неубедителните от началото на сезона “вълци” записаха гръмка победа в сряда (4:0 против Фрозиноне - б.р.).

Около час след края на римското дерби, в 19,00 часа, първенецът в последните седем години и водач в класирането Ювентус ще има сериозен тест. “Старата госпожа” посреща най-големия си съперник за Скудетото през предишния сезон - Наполи. Португалската суперзвезда на " бианконерите " Кристиано Роналдо сигурно ще направи всичко по силите си, с цел да блесне в този мач, а в случай че футболистите на Карло Анчелоти си тръгнат с победа от Торино, те ще оглавят краткотрайното класиране.

Голям мач следва по-късно повече от 24 часа и в Испания. Европейският клубен първенец Реал Мадрид ще се опита да не помни за провалянето с 0:3 от Севиля преди дни и да вземе значима победа на своя стадион “Сантиаго Бернабеу” против градския противник Атлетико Мадрид. Мадридското дерби стартира в 21,45 часа. При възможна неточност на Барселона по-рано в събота против Атлетик Билбао на “Камп Ноу”, всеки от двата отбора от столицата ще има късмет да оглави класирането в Ла Лига.

В най-интересния мач във Франция в събота Ница ще опита да скапе стопроцентовия точков актив на Пари Сен Жермен (18,15 часа), а завладяващ конфликт намираме и отвън Топ 5 шампионатите в Европа - Хайдук (Сплит) посреща в 17,30 часа водача Динамо (Загреб) в топмача в Хърватия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР