Вълнуваща среща се състоя в СУ “Антим I- Златоград, в

...
Вълнуваща среща се състоя в СУ “Антим I- Златоград, в
Коментари Харесай

Служител от НАСА посети златоградско училище

Вълнуваща намира се състоя в СУ “Антим I ”- Златоград, в сряда с Маргарет Стерлинг- дълготраен чиновник на НАСА, оповестиха от образователното заведение.
Националното ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство е американска държавна организация, виновна за националната стратегия за галактически проучвания.
Маргарет Стерлинг е работила и за БОИНГ, водещ американски производител на авиационна, галактическа и военна техника, като старши софтуерен инженер, систематичен интегратор и координатор на изпитване на потребен товар за Международната галактическа станция.

Родена е в Дейтън Охайо в Съединени американски щати и понастоящем живее в Сан Антонио Тексас.
Около 70 възпитаници имаха опцията да чуят нейната лекция, да задават въпроси на галактическа тема и да получат способен отговор от човек, извънредно ерудиран и вълнуващ.
Интересните въпроси, задавани от децата към госпожа Стерлинг, направиха срещата още по-вълнуваща и запаметяваща се. Тя беше сюрпризирана от знанията на децата в региона на космичните проучвания.
Координаторът на срещата господин Лев Огнянов показа невероятните си усещания от посрещането, ситуацията и най-много от плановете, направени от възпитаници, се споделя още в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР