Вълнуващ и труден за подражание. Готов да се изправи срещу

...
Вълнуващ и труден за подражание. Готов да се изправи срещу
Коментари Харесай

Лудогорец: Вълнуващ, безстрашен, неподражаем! Какъвто България винаги ще го помни...

Вълнуващ и сложен за подражателство . Готов да се изправи против всеки вероятен противник, без значение от коя точка на Европа и света идва в България. На националния стадион.

Безстрашен и трогателен . Със собствен личен жанр, лице и мощно изявени водачи. Които не биха се съобразили със съперниковата защита, даже и тя да включва Серхио Рамос и Даниел Карвахал или пък непробиваемия Тиаго Силва.



Без конкуренция в страната . Успяващ да балансира по съвсем безукорен метод изявите си зад граница с тези у нас. Независимо против какъв брой съсловия по-слаби отбори се изправят на родна земя. Играещ до последно. Често бележещ по 3, 4, а даже и повече попадения.

Отбор от потвърдена средноевропейска класа . На равнище както в Лига Европа, по този начин и в Шампионската лига. Понякога записващ тежки провали, само че единствено тъй като не желае да изневери на нападателния си, атакуващ, несклоняем жанр. Получаващ попадения, само че и постоянно борещ се да вкара с едно повече.

 Снимка 260510
Източник:

Романтичен и приемащ обстановката за " 11 на 11 " . Допускащ, че всичко е допустимо. Дори и против Реал (Мадрид) или Пари Сен Жермен. Отворен към всевъзможни провокации, подготвен да води война на всички вероятни фронтове. До самия край. До финален мирис.

С мечтани футболисти из цяла Европа . Предизвикващи интереса на грандовете освен " на хартия ", само че и дотам, че те да обмислят, а и да насочат действителни оферти за бранители, халфове и нападатели на първенеца на България.

 Снимка 260503

Такъв беше Лудогорец. За последно - при Георги Дерменджиев.

След това - явна липса на връзка на футболистите (и не само) с настояващия да има по-сериозни пълномощия в клуба Херо, лек спад във формата и цялостното показване.

Преди да дойде Пауло Аутуори . Сега към този момент всичко е друго. От сантименталния, трогателен, несклоняем, борбен и неоспорим футболен хегемон на България няма никакви мемоари. Почти никаква диря.

А футболистите в състава са сходни . Лидерите пък са съвсем напълно същите. Собствениците , които дават благо и драго за клуба, също не са се трансформирали. Остава една съществена променлива. Вече беше упомената. Така очевидно не става.

Специалист с извънредно високо самочувствие. Говорещ тежко, постепенно, с бездънен тембър. Сякаш настояващ да звучи безапелационно. С високо мнение за себе си, с оглед стореното досега в кариерата му. Но не и в Разград.

 Снимка 372618
Източник:

Плах, пазещ всеки гол като финален за всички времена, приемащ равенствата против посредствени тимове за нещо обикновено. Примиряващ се с провали, без в съответните мачове да е показана и дребна частичка, незначителна молекула от оня величествен, пореден първенец на България.

Това е Лудогорец? Това е запазената марка на България в европейските клубни шампионати? Това е златният медалист в Първа лига?

Нима?!

Промяна. Не цялостна. Дори не и частична. Само на един пост. Това е належащо на " орлите " , в случай че желаят още веднъж да провокират интереса даже на незаинтересованите от футбола наблюдаващи и децата във всяка случайно определена точка в страната да знаят имената на звездите в отбора. Да пълнят към този момент своя личен стадион. Да вълнуват. Да полетят . Из цяла България. И оттатък.

 Снимка 304692
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР