Вълнения и разнобой на сбирка на младежкото ДПС или как

...
Вълнения и разнобой на сбирка на младежкото ДПС или как
Коментари Харесай

Фрогоко: Шамари за младежкото ДПС в Кърджали, идва ли краят на салтаната в града?

Вълнения и разнобой на колекция на младежкото Движение за права и свободи или по какъв начин се пробваха батковците началници безславно да ги убедят, че ”това е най-печелившата евролиста на Движение за права и свободи с визия за идващите 10 - 15 ” години. Това ни написа от Кърджали редовият член на Движение за права и свободи Метин Мехмед.
Очаквано, след оповестяването на претендент депутатската листа на Движение за права и свободи за Евроизборите имаше и недоволни. Най - афектирани и наранени предстоящо бяха в Кърджалийско. Особено по младите. Централното управление отреагира незабавно и организира среща - колекция с над 300 души от младежките структури в района!

Кметът на Кърджали Хасан Азис, който е и зам.-редседател и член на ЦОБ на Движение за права и свободи " безапелационно " съобщи, че това е " най-печелившата листа на Движение за права и свободи с визия за 10-15 години напред " и би трябвало да се активизират всички и дадат всичко от себе си! Но, уви! В залата нямаше аплодисменти и така честите лозунги " Движение за права и свободи - Движение за права и свободи - Движение за права и свободи " Просто безмълвие и вперени погледи към телефоните, а не към трибуната!!!, свидетелства нашият източник.

Абсолютно същата реакция и на " безапелационните уточнения " на Илхан Кючюк - Председател на младежкото Движение за права и свободи и сегашен и предстоящ евродепутат!!!
Никой от представителите на центъра не съумя да ентусиазира младежите! Нито регионалния ръководител на Движение за права и свободи, нито регионалния на младежкото Движение за права и свободи, нито депутати и евродепутати!!!

Мълчанието беше тягостно и обезпокоително!, написа още той.

Но мненията не закъсняха. В локалните медии съвсем 95 % от мненията и то освен на младите е, че на тези избори няма да гласоподават за Движение за права и свободи!
Хората са афектирани освен на почетния водач, само че и на цялото управление на Движение за права и свободи.

Защото, въпреки всичко това е Кърджали! И да нямат нито един представител измежду 17 те претенденти в листата! Наистина обидата доближава до подигравка. С историята на Движение за права и свободи Кърджали!!! С ентусиазма на тези предани хора, които са изкарали безчет сполучливи избори - европейски, парламентарни и локални!, разяснява Мехмед.

Аджеба, дали всемогъщия почетен водач е сътворил най - печелившата листа или нещо в Кърджали не му е харесало и е решил да ги смъмри по собствен си метод!? Защото никой с изключение на него не може да изключи Кърджали от която и да е била листа, обвързвана с Движение за права и свободи!!! Така е било в последните 30 години! Дали това не е края на славния Кърджалийски интервал на Движение за права и свободи!?! Дали може да се компенсират загубите от Кърджали с " яка пропаганда " в Перник, Монтана, Видин, Враца, Сливен, Ямбол и други области!??!Много въпросителни......

И най-после: ДАЛИ ТОВА НЕ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕДИН САЛТАНАТ!!!, пита Мехмед.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР