Вълната от обявяваните случаи за сексуален тормоз от страна на

...
Вълната от обявяваните случаи за сексуален тормоз от страна на
Коментари Харесай

Секс скандал взе главата на австрийски депутат

Вълната от обявяваните случаи за полов тормоз от страна на политици не подмина и Австрия.

Днес Петер Пилц, създател на новосформираното придвижване " Листа Петер Пилц " , което завоюва 4,4% от гласовете на парламентарните избори и ще бъде петата секта в австрийския парламент, разгласи, че връща мандата си заради обвинявания в полов тормоз против своя някогашна колежка от парламентарната секта на Зелената партия.
 
 БГНЕС

Според изказванията на Пилц , направени през днешния ден на конференция, четиридесетте случаи на полов тормоз против някогашната колежка, са " свободно съчинение " . Списъкът с 40 полови похищения е предаден на юридическата работа за пълноправие, оповестява електронното издание на вестник " Пресе ". Според публични изказвания на Зелената партия това е било от дълго време известно на партията. По предпочитание на засегнатата по този случай е непокътната загадка, само че Пилц е бил осведомен за това от някогашната ръководителка на Зелените Ева Главишник .

Желанието на Пилц казусът да се обясни и направи публично притежание, са останали без следствие. Без следствие са останали до през днешния ден и настояванията на политика да се запознае с документите, по които той е упрекнат.
 
 БГНЕС

Днес Петер Пилц насочи от своя страна обвинявания против Зелената партия , която не съумя да прескочи 4-процентната преграда и остава отвън Народното събрание, съгласно него умишлено е определен моментът на предоставяне гласност на случая в случай, че оповестяването на тези съгласно него измислени обстоятелства, основаващи се на водени от някогашната колежка протоколи за осъществения през 2015 година полов тормоз , не са показани и до през днешния ден нито на Пилц, нито на неговия юрист макар нееднократните претенции.

Малко преди да се състои днешната конференция, електронното издание на в. " Фалтер " заяви за различен случай на полов тормоз , осъществен през 2013 година на Европейския конгрес в Алпбах против сътрудничка на Европейската национална партия, чието име е известно на редакцията. Конфронтиран с новото обвиняване, Пилц съобщи, че няма спомен за случая.
 
 БГНЕС

Според Пилц тези обвинявания са опит за политически реванш и разгласи, че ще обясни случая до дъно, като даде да се разбере, че това ще включва и юридически ограничения, само че не желае неговата парламентарна секта да стартира активността си с неизяснени обстоятелства от предишното и отдръпва мандата си. " Това персонално обвиняване изисква и персонални последствия ", съобщи Пилц, като добави, че ще продължи да работи с сътрудниците си в Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР