Вълната от нови случаи на заразяване с коронавирус в Съединените

...
Вълната от нови случаи на заразяване с коронавирус в Съединените
Коментари Харесай

Вълната на коронавируса започва да влияе върху икономическото възстановяване на САЩ

Вълната от нови случаи на заразяване с ковид в Съединените щати през последните седмици евентуално към този момент се отразява върху процеса по икономическо възобновяване на Съединени американски щати от рецесията, предизвикана от пандемията, съобщи ръководителят на Управлението за федерален запас Джероум Пауел, съобщи ДПА.

" Пътят напред за стопанската система е извънредно нерешителен ", съобщи Пауел на конференция. Данните за брутния вътрешен артикул от второто тримесечие, които ще бъдат оповестени в четвъртък, евентуално ще са най-лошите в актуалната ни история, посочи той.

Пауел сподели, че несъмнено съществува риск новата вълна на вируса да се отрази отрицателно върху икономическия напредък и възобновяване на пазара на труда.

Пауел прикани американците да съблюдават разпоредбите за физическа отдалеченост и да носят защитни маски, като акцентира, че икономическото възобновяване е обвързвано с сполучливата битка против вируса.

Съединените щати записаха 1194 нови смъртни случая от ковид през последните 24 часа и към 60 хиляди нови случая на заразяване, отбелязва ДПА.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР