Вълна от възмущение заля социалните мрежи, след като психиатърът д-р

...
Вълна от възмущение заля социалните мрежи, след като психиатърът д-р
Коментари Харесай

Това са МИЗЕРНИТЕ условия за болните в Областния психиатричен диспансер!

Вълна от отвращение заля обществените мрежи, откакто психиатърът доктор Владимир Сотиров разгласява през днешния ден в обществените мрежи фотоси, които демонстрират потресаващи условия за лекуване на болните в Областен психиатричен диспансер в София.

"Днес, по силата на служебните ми отговорности, попаднах в нещо, което би трябвало да бъде лечебно заведение - място, в което се възвръща и укрепва здравето. Тоест, създава се здраве. За късото време, в което обитавах на това място, аз усетих своето лично здраве застрашено - освен това аз имам добра закалка от пребиваването си в сходни институции, включително 6 години в Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски " в Нови Искър (Курило).

Това място се финансира с бюджетни средства, т.е. с пари от нашите налози и такси. Иначе казано ние сме акционерите в това "лечебно заведение ". В него се лекуват нашите другари, братя, сестри, майки и татковци. В него ще се лекуваме (или сме били лекувани) и ние. В него работят високо квалифицирани експерти, които в миналото са влезнали в тази специалност, водени от наивни показа и алтруистични мечти да оказват помощ на страдащите и техните близки, като спомагат за възобновяване и подсилване на тяхното здраве. Вместо това те разболяват. И сами се разболяват! Защото тази среда не е здравословна за никой, който обитава в нея. Областен психиатричен диспансер (за съзвучие именуван Център за психологично здраве) - София, бул. Сливница 309 (нарочно го назовавам с името му от времето, което го е основало подобен, тъй като там времето не е просто е спряло, то върви обратно...) ", приключва постът на доктор Владимир Сотиров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР