Вълна от сигнали за бомби в няколко училища в София

...
Вълна от сигнали за бомби в няколко училища в София
Коментари Харесай

„Пожелавам ви да умрете“: вълна от бомбени заплахи в училищата

Вълна от сигнали за бомби в няколко учебни заведения в София и Бургас. Над 20 са засегнатите образователни заведения в морския град. Децата са евакуирани. 

Около 10 учебни заведения са получили сигнали за бомби в София. Става дума за регионите „ Подуяне “, „ Слатина “ и „ Красно село “.

Учениците са изпратени по домовете си. От Столична дирекция на вътрешните работи споделиха за bTV, че сигналите са подавани не по телефон, а по имейл. Очаква се екипи на Дирекция оперативно-техническа информация (на МВР) да ревизират постройките. При липса на бомбени устройства децата ще са на учебно заведение на следващия ден след 11:00 часа.

„ Здравейте, ние сме организация Fmull Free Misanthropic Unаbombers Legion. Всички човешки същества са гадни същества и копелета, които би трябвало да бъдат изтребени. Във всички учебни заведения са сложени тротилови заряди. Скоро ще взривят всички ваши учебни заведения в Бургас. Пожелавам ви да умрете.

telegram: fmull23 “, това се споделя в известието разпратено в бургаските учебни заведения.

Unabomber и прочут американски терорист на родна земя, който пуска писма с бомби в интервала 1978-1995. Тед Качински е същинското му име, считал е индустриализацията за неприятно нещо и е желал да се върне към примитивното.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР