Вълна от съпричастност към ограбения инвалид в Монтана доказва, че

...
Вълна от съпричастност към ограбения инвалид в Монтана доказва, че
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност към ограбения мъж с увреждане от Монтана

Вълна от съпричастност към ограбения неработоспособен в Монтана потвърждава, че положителното съществува! 
Преди дни първо организация BulNews заяви за възрастен човек с увреждане, който бе обран в асансьора на блока, където живее. Крадецът, без капка срам, взел парите от джоба му. 



 60-годишният Милко Рангелов е със 100% нарушена работоспособност, беззащитен е да окаже каквато и да е опозиция на нападателя. След случая описа, че бандитът е отмъкнал последните 10 лв. от инвалидната му пенсия. 



Още същия ден обаче наглият апаш е хванат. Той е хванат след голям брой разпити и обзор на камерите в магазина, в които Милко е пазарувал малко преди похищението. Той е престъпно проявен и осъждан и сега е в ареста. Откраднатите 10 лв. са върнати на дядото. 
След като организация BulNews разгласява материал по тематиката, с нас се свързаха добросърдечни читатели, които желаеха да подадат ръка на ограбения мъж. Колегите от bTV пък разпространиха банковата сметка на потърпевшия, на която всеки може да помогне с колкото реши. 
„ Много народ се отзова, даже тук у дома идват и по банковата сметка имам превод. Българският народ не е разлъчен, той е единен и когато попадне човек в неволя, се отзовават доста хора да оказват помощ. Ние не сме неприятни хора, само че дано да бъде освен в неволя да си оказваме помощ и да сме сплотени, а изобщо, всекидневно да сме положителни един към различен “, сподели през сълзи Милко.
Ако и вие желаете да подадете ръка на дядото, можете да го извършите на банковата сметка в галерията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР