Вълна от недоволство продължава да залива социалните мрежи в понеделник

...
Вълна от недоволство продължава да залива социалните мрежи в понеделник
Коментари Харесай

Провалът на Терзиев и сие продължава - София посрещна понеделник сутрин със заледени, непочистени тротоари и паднали дървета

Вълна от неодобрение продължава да залива обществените мрежи в понеделник заран, откакто десетки софиянци се разсъниха и видяха картината в столицата при започване на работната седмица - коли под паднали клони и дървета, непочистени квартални улици, липса на ток, непроходими и заледени тротоари.
 
Част от падналите клони се местят до контейнерите за боклук и се чака да бъдат извозени. За предходното денонощие са обработени над 100 сигнала за счупени клони и паднали дървета.
 
Изключително тежка е ситуацията в прилежащите села край столицата, само че и в самия център, където под тежестта на снега са паднали голям брой дървета. 
 
По протежението на бул. Цар Борис III в столицата има аварирали коли, локалното платно продължава да е мъчно проходимо поради непочистване.
 
 Паднали дървета в софийски квартал` Паднали дървета в софийски квартал` Източник: Фейсбук
Във вътрешността на кв. Лагера е същински разгром - голям брой дървета са се прекършили и са смазали коли. Цяло знамение е, че няма потърпевши жители.
 
" Днес на терен са седем екипа, с цел да отстраним всички проблеми, зародили на територията на столицата ", изясни пред bTV Кристиян Иванов, който е зам.-директор на " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община. Той добави, че все още всеобщият градски превоз се движи по график.  
 
 Паднали дървета в софийски квартал Паднали дървета в софийски квартал Източник: Фейсбук
" Експерти от дирекция " Зелени системи " и еколозите от районните администрации ще извършат в идните дни оглед на дърветата на цялата територия на столицата. Там където е належащо, ще бъде осъществена санитарна сеч, с цел да се предотвратят трагични произшествия ", изясни и инж. Николай Недялков, който е шеф на Столичен инспекторат.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР