Вълна от агресия ще ни залива поне до края на

...
Вълна от агресия ще ни залива поне до края на
Коментари Харесай

Астролог предупреждава: Пазете се и не влизайте в конфликти! Марс ни залива с агресия и насилие

Вълна от експанзия ще ни залива най-малко до края на юли, когато ретроградният Меркурий ще е в противостояние на Слънцето, а и ще има Лунно затъмнение. Това сподели в ефира на bTV астрологът Силва Дончева. Тогава и Луната е в съпротива на Слънцето, изясни тя. Пазете се и не влизайте в спорове, предизвести астрологът.

„ Рано сутринта на 31 юли ще има едно огромно противостояние на ретроградния Марс и Слънцето, което значи, че хората ще бъдат настроени враждебно. И в този момент се усеща тази вълна на експанзия. В този интервал разсъдъкът е на назад във времето. Първо се стреля, след това се мисли “, добави тя.
„ В момента има една „ пътека “, обвързвана с два слънчеви затъмнения и едно лунно. Датата 27 юли е доста значима. Всички, които са родени на нея или два дни преди нея, би трябвало доста да внимават “, предизвести Дончева.

Тя разяснява и въпроса дали звездите са помогнали на футболистите от Франция да станат международни първенци, като посочи, че топката била знак на Слънцето. В астрологията то се изписва като кръг с точка по средата, посочи Дончева.

„ Като цяло не може нещо да не е предопределено от звездите, а топката е знак в астрологията на звездите. Французите са се чувствали постоянно добре в Русия. Има една особена осцилация и приемане от самата аудитория “, сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР