Валиумният изнасилвач Йохан Фредерик Стелингверф вероятно ще бъде задържан отново.

...
Валиумният изнасилвач Йохан Фредерик Стелингверф вероятно ще бъде задържан отново.
Коментари Харесай

Полиция обискира дома на Валиумния изнасилвач в Зона Б-5, предстои нов арест

Валиумният изнасилвач Йохан Фредерик Стелингверф евентуално ще бъде арестуван още веднъж. Повторният арест идва след тъжба на още една жена, която твърди че е била изнасилена от холандеца пред октомври 2019 година, написа " Флагман ".

``
реклама

Срещу чужденеца се чака да бъде повдигнато второ обвиняване. Днес към 12 часа автомобил на правосъдна защита и няколко патрулки дойдоха пред кооперацията в столичния кмартал Зона Б-5, в която Стелингверф  е арестуван под домакински арест. Последва обиск в жилището, което той населява. 

Нидерландският жител Йохан Стелингверф, който локалните медии назовават „ Валиумния изнасилвач ” бе задържан в София на 26 декември 2019 година, след брутално обезчестяване на 32- годишна столичанка. Жертвата бе настанена  в болница с тежки контузии и разкъсвания. Преди Нова година Софийски областен съд му постанова най- тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, която той апелира. На 3 януари обаче  Софийски градски съд трансформира мярката за неотклонение на Стелингверф и го пуска под домакински арест.  Районна прокуратураиздаде заповед за възбрана Стелингверф да напуща рамките на страната до привършване на делото. 

След разкритията на TrafficNews, в редакцията получихме писма от няколко дами, които са имали контакт с холандеца, само че по една или друга причина не са последвали ориста на изнасилената софиянка. В България дойде и екип публицисти от нидерландското издание Hart van Nederland, с цел да направи репортаж за следващото посягане. Екипите на двете медии обмениха информация за мъжа, чиито " подвизи " са необятно известни в Нидерландия. 

Публикациите са причина още една от жертвите на Йохан да събере храброст и да подаде тъжба в полицията. Става дума за унгарка, която в края на предходната година е обитавала в София. Тя също попаднала в мрежите на чаровния холандец, който я завел в жилището си в Зона Б-5 и я насилил. 

Обитателите на кооперацията, в която Стелингверф живее, са ужасени от разкритията за съседа им. Те се опасяват както от самия Йохан, по този начин и от вероятността близки на потърпевшите дами да потърсят възмездие. Съседите от блока са събрали подписка, в която упорстват той да бъде изселен. Охранителят на комплекса Младен описа, че до този миг Йохан не нарушава домашния арест, а храна му носи млада жена и притежателят на жилището.

Разказа също, че холандеца до преди няколко месеца имал връзка с младо момиче, прибирали се дружно, постоянно поздравявали, изглеждали щастливи и усмихнати. Наскоро бил за два месеца в Германия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсичк
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР