Валеше сирен дъжд, но гръмотевиците не бяха близо и първата

...
Валеше сирен дъжд, но гръмотевиците не бяха близо и първата
Коментари Харесай

Свидетели на инцидента с убития от мълния треньор: Първата светкавица го удари

Валеше сирен дъжд, само че гръмотевиците не бяха близо и първата удари Иван. Това описа пред bTV Георги Новаков, един от очевидците на случая, при който от гръмотевица почина треньорът на футболен клуб „ Хебър “ Пазарджик Иван Ранчев по време на мач в с. Лесичево.

41-годишният мъж е взел участие като футболист в другарската среща сред тимовете на Лесичово и Черногорово.

Леко потърпевши са още трима футболисти. Съотборници са създали опит да реанимират покосения треньор, само че безрезултатно. Спешна помощ единствено е установила гибелта му.

Въпреки че било облачно гръмотевичната стихия е изненадала футболистите при започване на срещата и не съумели да изоставен терена.

„ Беше началото сред 5-та и 10-та минута, аз имах един проблем, и му споделих, че не мога да продължа. Той ми сподели: „ Излез да починеш “. Тръгнах да излизам аз и… не знам дали имаше и минута... таман потеглих да излизам, обърнах се, гръмна доста мощно, аз дори мислех, че някъде при мене гръмна “, спомня си Стоян Иванов, съотборник на починалия.

„ Такива срещи се провеждат всеки уикенд, имало е и други дуели, които са се играли на дъжд. Никой не е предполагал, че може да се случи нещо сходно “, разяснява Йордан Чолов, треньор от школата на ФК „ Хебър “ и непосредствен другар на Иван Ранчев.

Според него това, което я привлякло мълнията, е била смарт гривната на ръката на треньора, обвързвана с телефона му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР