Валерѝ Йорданова е от хората, за които пътуването е начин

...
Валерѝ Йорданова е от хората, за които пътуването е начин
Коментари Харесай

Ежедневието на Валерѝ Йорданова е изпълнено с нови преживявания

Валерѝ Йорданова е от хората, за които пътуването е метод на живот. Тя обожава да стяга куфарите и да се насочва към място, на което до момента не е била. Но пък обича и да се връща там, където към този момент се е чувствала добре.

И с цел да не са голи думите ни, ето ги и обстоятелствата: за своите 31 години Валерѝ е съумяла да посети цели 49 страни. А най-хубавото е, че не стопира да ни прави съпричастни с множеството от тях в профилите си в обществените мрежи. В YouTube има над 120 000 клиенти и толкоз доста качени видеа, че напряко се отказахме да ги броим.

Докато гледаме смелостта, с която прескача от премеждие в премеждие, в никакъв случай не бихме предположили, че Валерѝ би могла да бъде много срамежлива. Въобще не чакахме, че и при толкоз динамичен график, един нормален неин ден стартира безгрижно: " Обичам да стана, да направя закуска, по-късно да се насладя на чаша кафе. " Ето и останалото.

Валерѝ се захваща с работните задължения едвам откакто завърши с кафето. Преглежда и дава отговор на имейли, провежда административната работа и несъмнено, води връзката с почитателите си. Точно тук изборът на телефон се оказва от значително значение. А 6.7-инчовият сгъваем екран на новия Samsung Galaxy Z Flip4 пасва съвършено на лайфстайла на Валерѝ.

Голямо облекчение е и обновеният външен екран на телефона. На него тя вижда всички получени вести - и по работа, и за наслаждение. С лекост избира и песните, които слуша, без да се постанова да отваря апарата. А когато музиката е на всички места с теб - и в колата, и в самолета, няма по какъв начин да не оцениш уместно тази екстра.

Като всеки съвременен човек, огромна част от живота на Валерѝ е онлайн. А това е повече от прелестно с. На него травъл влогърката разчита за селфитата, които качва в профила си в Instagram. И, да, очарована е от Quickshot - функционалността, с която с един клик, без да отваря телефона или приложение, прави фотография, а от време на време и видео, и то с главната камера.

Колкото и необичайно да е, положителната си форма Валерѝ не дължи на характерни хранителни режими или изтощителни тренировки. А даже в противен случай, не се лишава от нищо.

" Ям всичко, което ми се яде, и упражнявам рядко ", споделя тя, като добавя, че върви доста и пропуща вечерята. Но не го прави за намаляване, а просто тъй като по този начин се усеща и спи по-добре. За сметка на вечерята, закуската е по-обилна. Заради всички задания, обядът е съвсем постоянно късен.

И в случай че не пътува, Валерѝ сигурно е в трескава подготовка на идващото пътешестване, или в премисляне на още по-следващото. Не единствено тъй като е прелестно да мечтаеш и да търсиш метод да превърнеш желанията в действителност, само че и тъй като като цяло тя обича да има прелиминарен проект и направени резервации.

И в планирането, и в пътуването Валерѝ е с половинката си Мартин. Заедно, двамата кроят проектите, избират хотелите и доуточняват маршрутите. Винаги се стремят да изпипат и детайлите - с задатък от най-малко седмица. Разбира се, случвало им се е да потеглят и без прелиминарен проект, само че несъмнено избират да знаят къде отиват, да са подбрали местата, които да посетят, и да са поставили в куфарите точните облекла.

Как тогава един травъл влогър сортира идната си дестинация? Оказва се, че факторите напълно не са един и два. Трябва да се съобрази до каква степен е подобаващ сезонът, има ли задоволително забавни обекти и какъв брой натоварени откъм туристи са те в определеното време. Не без значение е и по какъв начин се вписва в тях наличието, което Валерѝ и Мартин желаят да снимат.

За всичко това двамата разчитат на положителните остарели хартиени пътеводители, както и на техните уеб сайтове и мобилни приложения. Но употребяват и още един метод, с цел да подберат местата и заведенията в даден град - доверяват се на Instagram, където съгласно Валерѝ могат да се намерят доста хрумвания за " готини фотоси ".

Но с цел да провежда оптимално добре и оптимално графика си при пътешестване, Валерѝ употребява и една дребна хитрост. С помощта на Samsung Galaxy Z Flip4 тя отбелязва в Гугъл Maps всяка забележителност или място, което си коства да бъде посетено. Така съумява да разпредели вярно времето си.

" И имаш всичко в едно - видеокамера, фотоапарат, навигация за колата и приложения за образуване на пътешестване. "

Освен новия Samsung Galaxy Z Flip4, когато е на път, в чантата на Валерѝ са и нормалните обвинени - документи, пари и червило. Всъщност, тя признава, че избира дребни дамски чанти, а в тях този телефон се побира без никакъв проблем.

Избрала е нейния Galaxy Z Flip4 да бъде в розово златен цвят (различен от предходния ѝ модел Galaxy Z Flip3), тъй като е търсела многообразие, а и счита, че новият цвят подхожда на повече неща в настоящия ѝ дрешник. 

" За множеството джаджи цветът няма значение за мен, само че когато става въпрос за телефон - несъмнено има, тъй като е непрекъснато в ръцете и пред очите ми. " Затова и пасва идеално на настоящите фешън трендове и цветове, които Валерѝ постоянно се стреми да внася в личния си жанр.

Но да се върнем на пътуванията. Любимият ѝ град в Европа е Париж и всякога се вълнува, когато се обрисува пътешестване до такава степен. Би останала и за цялостен месец, в случай че ѝ се отдаде такава опция. В листата с обичани градове попада и Дубай, " тъй като има всичко - плаж, шопинг, заведения и музеи ".

В коя страна сте били най-вече пъти?

Не съм сигурна дали е Италия или Дания. Пътувах постоянно до Дания, тъй като фамилията ми живее там. Сега към този момент не толкоз, само че бленувам да посетя Перу, Мексико, Бразилия, Япония... описът е дълъг.

Има ли ядене, което ви е впечатлило толкоз, че по-късно сте си го приготвяли у дома?

Заради многото пътувания в Италия пастата се трансформира в една от най-любимите ми храни. Затова и доста постоянно у дома си подготвяме разнообразни типове.

Къде бихте ни предложили да пътуваме през есента?

Ако към момента не желаете да се разделяте с лятото, може да отидете до Кипър, Йордания или Египет. А в случай че желаете есенно въодушевление - съвсем цяла Западна Европа ще ви го даде, и то с по-малък брой туристи по отношение на лятото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР