Валерия получи неочакван удар До сега моделката се притесняваше от майката

...
Валерия получи неочакван удар
До сега моделката се притесняваше от майката
Коментари Харесай

Валерия не очакваше тази плесница: Не от майката, а от таткото на Евгени!

Валерия получи непредвиден удар

До в този момент моделката се притесняваше от майката на Евгени, властната и устата Светла. Тя, още „ рибата в морето “ попита Валерия в имението в Бодрум дали ще кръсти детето си на нейното име.И сподели нежеланието си сина й да се ожени за нея.

Тогава бащата на пианиста Танко Генчев се появи като по-дипломатичен, спокоен и балансиран човек. Въпреки че двамата със брачната половинка си харесаха повече редакторката Елена, той въпреки всичко се помири с избора на сина си. И кротна жена си, като съобщи, че като родители ще застанат зад избора на Евгени, каквото и да реши сина им.

Само че видимо кроткият Танко не се оказа толкоз свестен. Верен на патриархалните полезности, той изненадващо изригна против Валерия.

„ Тази за коя се мисли? Така да злепостави сина ми! Това няма по какъв начин да се размине и да се потули просто по този начин!Няма да търпя сходно фриволно държание на момиче, което желае да стане брачна половинка на сина ми и да стане част от нашето семейство “, разпенил се бащата на „ ергена “ Евгени.

А мотивът за експлоадирането му била фотография в Инстаграм, на която Валерия се снимала с момче, с което взели участие в обща фотосесия. И „ услужливи “ приятели я посочили на разбеснелия се родител.

Тагове: Валерия Ергенът Евгени Генчев Танко Генчев Валерия и Евгени
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР