Валерия и Ирина Карабаджак водеха запомняща се борба във втория

...
Валерия и Ирина Карабаджак водеха запомняща се борба във втория
Коментари Харесай

Неочаквано: Валерия и Ирина Карабаджак от „Ергенът“ се сприятелиха

Валерия и Ирина Карабаджак водеха запаметяваща се битка във втория сезон на „ Ергенът “. Неведнъж блогърката е наричалакучелюбката  „ подправена “. „ Ти си най-голямото зло “ също са запаметяващи се думи, които Карабаджак на актуалната победителка.

„ Времето мина и обидите минаха. Валерия е прелестно момиче! “ – съобщи бесарабската българка, която неотдавна мина под венчило и се успокои. Вече не таи усеща към Евгени и в този момент може да бъде другарка с Валерия.

„ Валерия дава цялата си душа за животинките! Много почитам такива хора! “, споделя още ергенката от Бесарабска България, която се възхищава на идеята, за която години се бори Валерия - отбраната на правата на животните. Ирина също разкрива, че много постоянно се вижда с девойките от имението. Събирания с Боряна, Крисия, Пам, Милица, Микаела, Елена, Вики, Диа са честа процедура.

Ирина Карабаджак бе една от дамите, която заинтригува ергена. Малко на смешка тя попълнила анкетата за предаването. Без доста мисли приела да се яви на кастинг. Определя присъединяване си във формата като едно от най-ярките и запаметяващи се преживявания. Много хора смятаха, че точно тя ще е победителката в риалити формата.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР