Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, за да го играят

...
Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, за да го играят
Коментари Харесай

Край на театъра!: Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, за да го играят влюбени

Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, с цел да го играят влюбени. Победителката от „ Ергенът 2 “ и тогавашният ерген Евгени Генчев в никакъв случай не са имали връзка. Нещо към този момент – природозащитничката даже си има гадже, чиято идентичност бе разконспирирана от уеб страницата Intrigi.bg.

Казва се Георги и също като нея е избавител на кучета. Двамата се срещат около благотворителната организация на природозащитничката и са дружно много от дълго време, твърди източник.

Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума…

Тези дни с общи старания съумяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка участва постоянно и на неговите фотоси, което потвърждава, че моделкта и Георги живеят дружно.

 

 Край на театъра!: Валерия и Евгени взели 5-цифрена сума, с цел да го играят влюбени Снимка: HotArena

 

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с снимка, а също по този начин обича да пътешества.

Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „ избраницата на Ергена “ пусна фотография на два паспорта. „ Чии е вторият паспорт “, питаха почитатели, а Георги не се сдържа и разяснява: „ Тайна “.
Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си.

Според източници, Валери и Евгени Генчев прибрали 5-цифрена сума, с цел да го играят влюбени най-малко до края на третия сезон на „ Ергенът “.

Те не престават да се преструват и гостуват в разнообразни излъчвания като двойка. А през месец се „ регистрират “ с по една обща фотография в обществените мрежи.

 

Източник – Intrigi.bg

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР