Валерия и Евгени Генчев вече са в историята Двамата, които го

...
Валерия и Евгени Генчев вече са в историята
Двамата, които го
Коментари Харесай

Истината боли: С тези думи Валерия смачка Евгени Генчев!

Валерия и Евгени Генчев към този момент са в историята

Двамата, които го играха дълго време годеници, най-сетне разкриха истината. Във вторият сезон на формата „ Ергенът “ пианиста Евгени Генчев избра Валерия Георгиева за своя дама на сърцето. Дори и даде пръстен, като я разгласи за своя избраница, с което разруши сърцето на останалите претендентки.

Само че малко по-късно плъзна слухът,че двамата са дружно единствено поради клаузите на контракта. В един миг им писна и всеки потегли по пътя си, като стана ясно, че са се разделили.

Заради грубото и студено игнориране на Евгени от празненството на рождения й ден, всички скочиха против Валерия, че е като „ студената кралица “.

Тя пък „ наля масло в огъня “ с думите, че избира кучетата вместо хората и се грижи безрезервно за приюта си в родния си град Плевен.

Пълна загадка остава дали Валерия въобще е била, най-малко за малко, в богаташката къща на фамилията му в Пловдив и дали Евгени е посетил нейния подслон.

Заради целия този негативизъм към себе си манекенката реши да проговори и разкрие истината за какво се е разделила с Евгени.

„ Ами той е креативна персона, значи че го интересува единствено неговото пиано и нищо друго. Освен това е пословично свидлив и не даде и лев за приюта ми, а какви единствено ги обещаваше. На всичкото от горната страна не може да направи и крачка, без да я утвърди майка му “, разри цялата истина за раздялата им Валерия.

 

 

 

 

Тагове: Ергенът Евгени Генчев Валерия Георгиева Евгени и Валерия манекенка пианист раздяла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР