Валерия Георгиева все повече открехва завесата около личния си живот,

...
Валерия Георгиева все повече открехва завесата около личния си живот,
Коментари Харесай

Валерия Георгиева шокира: Няма място за Евгени на леглото до мен!

Валерия Георгиева от ден на ден открехва завесата към персоналния си живот, видя kliuki.ws. Само преди ден тя разкри, че Евгени Генчев не я желае, а в този момент стигна по-далеч. Още след края на „ Ергенът ” се появиха колажи, на които се вижда по какъв начин пианистът е подценен от своята избраница и неговото място в леглото е заето от четириноги, а той спи на земята.

Е, става известно, че в тези колажи има огромна доза истина. Това признава самата Валерия, до момента в който отговаряше на въпросите ма своите почитатели в обществената мрежа Инстаграм.

„ От какво се страхуваш? Ще се жениш ли за Евгени Генчев? ”, пита непосредствено почитател на Георгиева, само че отговор не получава, или не на въпроса си дали скоро ще има женитба сред Валерия и Генчев.

„ Страх ме е, че някой ден няма да се събират всичките ми космати на леглото и ще би трябвало някое да спи на земята ”, споделя своите най-големи терзания защитничката на животните.

Е, явно Евгени (ако изобщо живее с Георгиева), ще си има компания на земята, където Валерия праща „ обичаните си същества ”.

Любителката на четириногите споделя също, че обича да готви, само че не го прави постоянно, тъй като няма време. Валерия споделя още, че по-важно в „ Ергенът ” е да спечелиш сърцето на ергена, а не толкоз да стигнеш до финала.

 в

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР