Валерия Георгиева успя да спечели втория сезон на Ергенът, но

...
Валерия Георгиева успя да спечели втория сезон на Ергенът, но
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Няма по-истинска любов от тази между човек и животно!

Валерия Георгиева съумя да завоюва втория сезон на „ Ергенът ”, само че огромна част от феновете на сантименталното шоу към момента не имат вяра, че е спечелила сърцето на Евгени Генчев, видя kliuki.ws.

Както към този момент всички знаем, Валерия има една пристрастеност и това са животните. Годеницата на пианиста съобщи още в „ Ергенът ”, че животните са всичко за нея, а след края му потвърди, че не просто ги обича, а напряко е вманиачена по четириногите.

Георгиева неведнъж съобщи, че избира животните пред хората, а през днешния ден показа, че същинска обич може да изпитва единствено към тях. „ Какво за теб е същинска обич? ”, пита я почитател.

„ Животните ”, безапелационна е Валерия. „ Най-истинската обич и най-предните създания! Без значение какво и какъв брой имаш, къде живееш и прочие, са постоянно с теб! Без значение дали са изморени или нахранени! ”, написа още вманиачената по животните Георгиева.

И в случай че другите хора споделят хубавите си преживявани със фамилиите и приятелите си, то Валерия избира да прави това с кучето си. „ Имам толкоз прекарвания с моя Бъди, постоянно е с мен, на всички места.

Пътува с мен във влака и когато няма място, си разделяме седалката, върви с мен на работа, на събития, върви с мен пешком, вози се с мен и в хубави коли, в метро. Яде с мен в най-обикновено квартално заведение и в изтънчен ресторант.

Той е моята разтуха, когато съм тъжна и моята причина да съм щастлива ”, споделя годеницата на Евгени Генчев за любовта си към животните. И въпреки да твърди, че „ не зачертава любовта сред хората ”, е безапелационна, че „ няма по-истинска обич от тази сред човек и животно ”.

 вал

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР