Валерия Георгиева стана известна с любовта си към животните. Още

...
Валерия Георгиева стана известна с любовта си към животните. Още
Коментари Харесай

Валерия Георгиева прекали

Валерия Георгиева стана известна с любовта си към животните. Още до момента в който беше в „ Ергенът ” феновете обаче видяха, че тази обич граници с полуда, видя kliuki.ws.

Годеницата на Евгени Генчев е толкоз захласната от кучетата и даже разкри, че ще заведе първо някое от тях на доктор, а чак по-късно детето си, когато се наложи да го прави.

В „ Ергенът ” Валерия отхвърли да издои животните, тъй като това било срещу правилата й и с огромна тъга направи на „ своя обичан ” Евгени баница, тъй като в нея има скотски артикули, които тя не употребява.

Годеницата на Генчев крие „ любовта ” си към него (ако изобщо такава съществува), само че за сметка на това постоянно показва такава към своето куче. След „ Ергенът ” Валерия го мъкне на всички места и не стопира да го лигави…

Последователите на защитничката на животните постоянно разясняват под нейните снимки, че тези целувки не са по никакъв начин хигиенични, само че на Валерия не й пука.

Затова, (напук на своите фенове), годеницата на Генчев продължава да качва фотоси по какъв начин целува кучето си по устата… Но това не е всичко… Последните фрагменти напряко вбесиха почитателите на Валерия в обществената мрежа.

Тя показа няколко фрагмента от нов план. Един от тях обаче провокира скандал. На него Валерия и нейният домакински любим безусловно лигавят общо парче пица…

Последователите на защитничката на животните незабавно означиха, че това е недопустимо и много нехигиенично… и се зачудиха по какъв начин въобще Евгени я целува…

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Valeria Georgieva (@thegirlwiththestrays)

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР