Валерия Георгиева се опитва да разбие мита, че веганите се

...
Валерия Георгиева се опитва да разбие мита, че веганите се
Коментари Харесай

Болезнено слабата Валерия Георгиева: Веганите не гладуват!

Валерия Георгиева се пробва да разбие мита, че веганите се хранят единствено със салати и по тази причина са постоянно гладни, видя kliuki.ws. Любителката на животните сподели странните си хранителни привички още до момента в който беше в „ Ергенът ” и даже отхвърли да издои животните, с цел да не ги нарани.

С огромна тъга Валерия се нави да направи баница на Евгени Генчев, тъй като, както тя самата сподели, е веган и не употребява скотски артикули.  Причината Георгиева да заобикаля тези артикули е любовта й към животните.

„ От дребна страдах наедно с тях, виждайки какво им предизвикват хората. Исках някой ден да бъда тяхната вяра за по-добър свят. И се старая да е по този начин ”, изяснява Валерия за решението си да стане веган.

Георгиева дефинира животните за „ свои другари ”, а не като храна. „ Можем да се храним толкоз разнообразно и здравословно, без да се постанова да лишаваме живота на почтени създания ”, споделя защитничката на животните.

Валерия разкрива, че постоянно е била вегетарианка, а веган е единствено от 10 години, т.е. от 10 години тя не употребява месо, млечни артикули и морска храна. Храни се единствено с растителни храни.

Въпреки това тя е безапелационна, че веганите не гладуват, а тя освен не гладува, а на моменти даже преяжда. „ За жал, много хора считат, че веганите гладуват, или се хранят единствено със салати.

Действителността обаче е много по-различна. Веган менюто е супер разнообразно и комбинира разнообразни неща, с цел да си набавим нужните субстанции ”, споделя Валерия.

 „ Малко хора са наясно също, че би трябвало да се храним вярно и пълноценно, с цел да храним клетките си, а не просто да пълним стомаха. Пълен корем се счита за „ наядох се ”. Не, тогава просто ти става тежко и нямаш сила за нищо.

Когато клетката е нахранена, организмът ни действа по много друг метод ”, философства мъчително слабата избраница на Евгени Генчев.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР