Валерия Георгиева се обясни в любов, но не на Евгени

...
Валерия Георгиева се обясни в любов, но не на Евгени
Коментари Харесай

Валерия Георгиева се обясни в любов, но не на Евгени

Валерия Георгиева се изясни в обич, само че не на Евгени Генчев, видя kliuki.ws. За следващ път тя потвърди, че пианистът не й е значим, а по-важни за нея са животните, а почитателите на Георгиева останаха разочаровани.

Дори на 14-ти февруари, Валерия сподели, че обича повече животните, пренебрегвайки „ своя избраник ”. И в случай че хората пускат клипчета и фотоси с половинките си, то Георгиева още веднъж пусна клип, само че с обичаното си куче – Рошко.

„ Рошко открадна сърцето ми още при първата ни среща и в действителност не разбирам по какъв начин към момента никой не е поискал да му даде своето. Сигурна съм, че в подмяна ще получи толкоз обич, колкото няма и в най-романтичните филми ”, написа Георгиева към видеото, в което разкарва кучето.

А ние се чудим дали Евгени получава „ толкоз обич, колкото в сантименталните филми ” от неговата избраница, или тази обич е за четириногите и за пианиста не остава… От всеки пост на Валерия в обществените мрежи се вижда, че по-важно за нея е щастието на животните и т. нар и „ идея ”, а не щастието на индивида до нея.

И тя не се пробва да го крие. Георгиева не стопира да демонстрира какъв брой доста обича животните, даже повече от хората. Тя неведнъж е признавала, че избира компанията на четириногите пред тази на хората. И изцяло естествено е всички ние да се запитаме дали това е нормално…

 в

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР