Валерия Георгиева се чувства виновна, че е яла месо, макар

...
Валерия Георгиева се чувства виновна, че е яла месо, макар
Коментари Харесай

Валерия Георгиева се оплете в лъжи: Никога не съм яла месо, само шницел!

Валерия Георгиева се усеща отговорна, че е яла месо, въпреки и да твърди противоположното, видя kliuki.ws. Още до момента в който беше в „ Ергенът ” годеницата на Евгени Генчев се опита неведнъж да защити  метода си на хранене и избора си да бъде веган.

Валерия призна, че не употребява скотски артикули, тъй като животните са ни другари, а не храна. Затова и тя е изрично срещу отнемането на живота на „ почтени създания ” за храна.

Валерия призна, че цялостен живот е била вегетарианка, а от 10 години е веган (т.е тя не яде месо, млечни артикули и морска храна). Годеницата на Евгени Генчев твърди, че в никакъв случай през целия си живот не е яла месо и по тази причина усетът му не й липсва.

Е, Валерия не е толкоз безгрешна, колкото й се желае да бъде и въпреки всичко признава с принуда, че един път е пробвала шницел. „ Не е нужно да го замествам, защото месо не съм яла в никакъв случай ”, написа Георгиева на своя фенка.

„ Единствено като доста мъничка съм пробвала шницел, който да, изработен е от кайма, която пък е направена от месо, само че нищо друго и това е било индивидуален случай ”, оправдава се Валерия, оплитайки се в личните си неистини.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР