Валерия Георгиева проговори за връзката си с Евгени Генчев, видя

...
Валерия Георгиева проговори за връзката си с Евгени Генчев, видя
Коментари Харесай

Валерия Георгиева призна: Евгени не ме иска!

Валерия Георгиева проговори за връзката си с Евгени Генчев, видя kliuki.ws. След края на „ Ергенът ” това е най-обсъжданата двойка в страната. Хората ту събират, ту разделят пианиста и защитничката на животните, а те към момента се пробват да поддържат заблудата, че са дружно.

И по този начин ще е, най-малко до новия сезон на „ Ергенът ”, когато най-вероятно Валерия и Евгени ще признаят, че всичко около тях е цирк, или може би не всичко, а единствено т.нар им връзка.

Вече всички знаят, че Валерия не приказва за своя „ избраник ” и се пробва да заобиколи, по всички вероятни способи, отговора на въпроса „ Заедно ли са с Евгени ”. И нощес дребното останали почитатели на защитничката на животните след края на сантименталното предаване се пробваха да схванат истината за персоналния живот на Георгиева, само че не съумяха.

„ С Евгени за какво не сте дружно? ”, пита почитател на Валерия в мрежата. „ Заедно с мечо съм, не ме желае ”, написа защитничката на животните, пускайки си селфи с плюшено мече, само че не и с Генчев.

Отговаряйки на въпроси на почитатели, Валерия признава още, че не е ревностна и не вижда никакъв смисъл да се ревнува. „ Относно ревността, аз това не го разбирам. Никога не съм изпитвала такова възприятие.

Ревнуват слабите хора, които нямат задоволително самочувствие, че могат да дадат нужното на индивида до себе си и ще ги размени с различен. Трябва да знаем какъв брой костваме и какво даваме ”, философства Георгиева.

Виждайки, че няма да признае доста за връзките си с Евгени, почитателите на Георгиева се пробваха да схванат къде живее и истина ли е това, че се е преместила в Пловдив.
Но, уви, още веднъж удариха на камък. На въпроса: „ Къде живееш ”, Валерия отговори малко и „ ясно ”: „ Вкъщи ”.

 1

 

 2

 

 3

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР