Валерия Георгиева продължава да бъде спорен образ, дори и след

...
Валерия Георгиева продължава да бъде спорен образ, дори и след
Коментари Харесай

Взрив: Валерия Гергиева с шокиращи думи за Евгени и за... болестта си!

Валерия Георгиева продължава да бъде противоречив облик, даже и след края на " Ергенът ". Все по този начин едни я обожават, а други я ненавиждат - като че ли няма приблизително състояние. И въпреки още публично да е избраница на Евгени Генчев, мнозина не имат вяра, че връзката им ще продължи.

Повод за това даде и самата Вал, която се държа безумно жестоко и даже дебелашки с гаджето си на рождения си ден. Помним, когато на три пъти му изсъска да се махне от нея, с цел да се снима сама. А това въобще не се понрави на пианиста, несъмнено...

Е, през днешния ден в " Преди обед " Валерия беше запитана тъкмо за този миг и просто нямаше къде да мърда. Тогава тя леко засрамено изясни, че желала да има и най-малко една фотография, на която е сама, с цел да не се преценява с никого къде и по кое време я разгласява.

" Ако бяхме непрекъснато с Евгени, а той не се хареса на фотосите, нямаше да ми даде да ги кача. Исках да се фотографирам независимо на най-малко няколко фрагмента ", оправда се Георгиева.

Другото, с което шокира феновете, беше, че като дете в Плевен са й се подигравали и са я обиждали по тази причина, че носи корсет. А въпросният е бил наложащ, поради сколиозата, от която страдала.

" Докато живеехме в Гърция, никой не ми се подиграваше, само че в Плевен се усещах извънредно ", спомня си Валерия.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР