Валерия Георгиева призна, че няма никакво намерение да се омъжва,

...
Валерия Георгиева призна, че няма никакво намерение да се омъжва,
Коментари Харесай

Валерия Георгиева призна: Няма да се омъжвам за Евгени!

Валерия Георгиева призна, че няма никакво желание да се омъжва, видя kliuki.ws. Защитничката на животните завоюва втория сезон на “Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев, само че е безапелационна, че към момента й е рано да основава семейство.

Тя бе тази, която получи пръстен от пианиста в края на сантименталното предаване и сякаш е сгодена за него. Валерия обаче не носи годежното украшение и по тази причина доста от почитателите на „ Ергенът ” не имат вяра, че тя и Евгени са същинска двойка.

А тези, които към момента имат вяра, че сред Георгиева и Генчев има нещо, все питат по кое време ще е сватбата им. Е, такава явно няма да има, или най-малко не в околните години. Това удостовери самата Валерия, отговаряйки на въпросите на своите върли почитатели в обществената мрежа Инстаграм.

Защитничката на животните отдели време от натоварения си график, с цел да задоволи любознанието на почитателите си, оставяйки ги да й задават въпроси, които ги вълнуват, а един от тях бе „ Ще има ли женитба? ”.

Вместо да отговори съответно, с „ да ” или „ не ”, Валерия незабавно взе да увърта. „ Снимам булчински рокли и безусловно същински сватби от 18-годишна, по тази причина съм сигурна, че когато реша да се бракосъчетавам, ще ми е много мъчно да избера рокля. Сигурно за 7 години няма модел рокля, който да не съм слагала и множеството ми харесват толкоз доста ”, философства Георгиева за „ сватбата си ”.

 валерия

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР