Валерия Георгиева определено знае как да поддържа славата си –

...
Валерия Георгиева определено знае как да поддържа славата си –
Коментари Харесай

Майката на Евгени потресена

Валерия Георгиева несъмнено знае по какъв начин да поддържа славата си – с следващия скандал, несъмнено. Така защитничката на животните сполучливо поддържа интереса на хората, откакто завоюва „ Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев, видя kliuki.ws. 

Още до момента в който беше в предаването обаче се видя, че майката на пианиста – Светла, не харесва бъдещата снаха. Тя изрично се опълчи на избора на сина си и ясно съобщи, че избира в къщата й да влезе не различен, а Елена Сергова.

Е, Евгени си избра Валерия. А с нея проблемите се натрупат един след различен. И в случай че до момента Светла и годеницата на сина й са имали видимо положително връзки поради Евгени, то в този момент, след последните дейности на любителката на животните преляха чашата.

Вчера Валерия качи в обществената мрежа фотография от фитнеса, а недоброжелатели незабавно видяха, че тя е без сутиен. И това не беше достатъчно…

Днес годеницата на Евгени Генчев продължи да се излага. Тя качи цяло клипче в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм по какъв начин подскача в залата, а г*рдите й се тресат пред трениращите мъже.

Така, вършейки нелепост след нелепост, Валерия от ден на ден се отдалечава от опцията майката на Евгени да я приема за снаха. А какво ли мисли самият той?

Сигурни сме, че пианистът не утвърждава фриволното държание на своята избраница и доста скоро ще си откри друга, по-подходяща, такава, която няма да развява прелести в мрежата.

 Валерия

 

 Валерия

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР