Валерия Георгиева не спира да поставя животните пред всичко и

...
Валерия Георгиева не спира да поставя животните пред всичко и
Коментари Харесай

Валерия Георгиева: Щастието ми зависи от животните!

Валерия Георгиева не стопира да слага животните пред всичко и всички, видя kliuki.ws. Годеницата на Евгени Генчев е толкоз заслепена от четириногите си другари, че не вижда по какъв начин без да желае наскърбява хората към себе си с дейностите и думите си.

Защитничката на животните не стопира да повтаря по какъв начин те са преди всичко (дори пред обичания й, фамилията й и даже бъдещите й деца), откогато е излезнала от „ Ергенът ”.

От всеки пост на Валерия в обществената мрежа се вижда, че тя е толкоз вманиачена по четириногите и постоянно слага преди всичко техните потребности, а не тези на хората около нея.

„ На тези фотоси можете да разберете какво имам поради, когато споделям, че щастието ми зависи от това на животинките ми ”, гласи един от последните постове на Георгиева в мрежата.

Преди време годеницата на Евгени Генчев най-безцеремонно съобщи, че избира да прекарва времето си в компанията на животни, а не на хора, а през днешния ден сподели, че щастието й също зависи от животните, а не от това хората, които я заобикалят (приятели, родственици, любим), да са щастливи.

Някои от почитателите на Георгиева одобряват вманиачеността й по животните за нещо обикновено, други обаче са безапелационни, че тя има потребност от помощ, щом животинките са по-важни даже от фамилията й.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР