Валерия Георгиева не само бе част от втория сезон на

...
Валерия Георгиева не само бе част от втория сезон на
Коментари Харесай

Валерия Георгиева влиза в "Един за друг"

Валерия Георгиева освен бе част от втория сезон на „ Ергенът ”, само че и съумя да го завоюва и публично да стане избраница на Евгени Генчев, видя kliuki.ws. Макар доста хора да се съмняват, че защитничката на животните и пианистът са двойка и след края на сантименталното предаване, има и една доста дребна част, които въпреки всичко таят някаква вяра, че сред Валерия и Евгени има общо бъдеще.

Затова и те употребяват всеки комфортен случай да схванат освен това за персоналния живот на Георгиева и Генчев, като и задават въпроси в обществената мрежа. А защитничката на животните се пробва да задоволи любознанието им.

Само преди ден Валерия разкри, че няма желание да се омъжва скоро, а когато въпреки всичко реши да предприеме тази крачка, мъчно ще избере роклята, с която да каже заветното „ да ” на своя обичан (който и да е той). Засега обаче тя е безапелационна, че й е рано да основава семейство.

И въпреки че женитба няма да има (поне в околните няколко години), почитателите към момента се интересуват от връзките на Евгени и Валерия и доста се надяват двамата да влезнат дружно в различен риалити формат, да вземем за пример „ Един за различен ”.

„ Гледала съм доста малко, защото нямам доста свободно време, само че знам, че е много занимателно. Може би в някой идващ сезон бих ”, споделя защитничката на животните на въпроса дали би влезнала в „ Един за различен ”.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР