Валериен Исмаел бе уволнен от мениджърския пост на Уест Бромич

...
Валериен Исмаел бе уволнен от мениджърския пост на Уест Бромич
Коментари Харесай

Уест Бромич уволни мениджъра си, познато име фаворит за поста

Валериен Исмаел бе уволнен от мениджърския пост на Уест Бромич Албиън, откакто клубът загуби почва в борбата за директна промоция във Висшата лига.

Исмаел заплати цената за серията на „ дроздовете “ от едвам един триумф в последните осем мача във всички шампионати. Поредица от три провали в четири срещи доближи кулминационната точка си, когато последователите на Албиън желаеха оставката му по време на загубата от Милуол с 0:2 като посетител в събота. Уест Бром е пети в класирането на Чемпиъншип, на осем точки от втория Блекбърн, в опит да се завърне неотложно във Висшата лига след изпадането предишния сезон.

West Bromwich Albion Football Club can confirm Valérien Ismaël has today left his position as head coach.
— West Bromwich Albion (@WBA)
„ Футболен клуб Уест Бромич Албиън удостоверява, че Валериен Исмаел напусна през днешния ден поста си на старши треньор. Клубът желае да благодари на Валериен и Адам (б.ред; Мъри, асистент треньор) за техните старания и им пожелава всичко най-хубаво в бъдеще. Процесът по назначение на нов старши треньор към този момент стартира и предопределение ще бъде оповестено в скоро време “, се споделя в клубно изказване.

Бившият бранител на Байерн Мюнхен Исмаел бе назначен за период от четири години през юни, откакто впечатли с работата си в Барнзли. 46-годишният французин, който размени Сам Алардайс на треньорското кормило в УБА, изведе Барнзли до плейофите в Чемпиъншип през сезон 2020/21, само че не съумя да повтори триумфите си отпред на „ дроздовете “.

В същото време „ Sky Sports “ оповестява, че от Уест Бромич към този момент са в напреднали договаряния с някогашния управител на Нюкасъл, Хъл Сити и Астън Вила – Стив Брус, който да заеме поста на освободения Исмаел.

BREAKING: Sky Sports understands Steve Bruce is in advanced negotiations with West Brom over their vacant head coach role.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР