Валери Симеонов призова да няма протест в негова защита. Достойно.

...
Валери Симеонов призова да няма протест в негова защита. Достойно.
Коментари Харесай

Недялко Недялков зове за подкрепа на Симеонов


Валери Симеонов прикани да няма митинг в негова отбрана.

Достойно. Не върви да пропагандира самичък за себе си.

Аз обаче все пак ще отида. Днес в 10 пред Министерския съвет. Не за Валери, а против подмяната. Срещу алената мъгла и турско синьото, които ще обладаят България, в случай че съборят кабинета.

Защо ще отида.

Не тъй като Валери ми е другар от 30 години, мой съгражданин от Бургас, с който сме другарували надалеч пред той да стане вицепремиер, а аз - издател на медии.

Не тъй като съм симпатизант на партията му НФСБ или на Обединени патриоти - не гласоподавам на избори от десетилетия, не различавам никого като изразител на моите хрумвания и разбирания, от дълго време съм се уверил от първо лице в бутафорията на цялата политическа класа у нас.

Последния избор, който пуснах, бе сантиментален, за Съюз на демократичните сили и Желю, смятайте по кое време е било.

Ще отида на митинга в интерес на Валери, тъй като митингът в действителност няма да е за Валери, а срещу ОНИЯ, по-скоро срещу ОНОВА, което сега истерично му желае оставката.

Не става дума за никакви майки, несъмнено, за никакви деца с увреждания. Става дума за демагогията, обладала тяхното неодобрение.

Трябва ли да оставя ориста на властта да се взема решение от Юлия Берберян, която лапна апепитна земя в "Лозенец " против 15 гарсониери в "Люлин ", с цел да си направи тенис-комплекс? Или от куку-Петър Кърджилов, представителя на уличената за рушвет Иванчева? Или от усвоителя на милиони за броене на делфини и зелени еуглени Тома Белев?

А може би от синята приватизаторка на Костов, Корнелия Нинова - професионален отстъпник, уволнена от Станишев за хипотетична корупция около "Булгартабак ", а след това възседнала нахално лидерския пост в Българска социалистическа партия?

Да не би пък от семейство Радеви, "форестгъмповците " в българската политика? Какво да приказваме за морала на човек, назначил любовницата си на два трудови контракта във Военновъздушни сили без да има нужната подготовка?

Сега същата тази "любовница " (която за един ден стана "законна брачна половинка " за потребностите на предизборната кампания) проповядва уроци по добродетелност и се усеща "опозорена " от думите на Валери Симеонов...

Изобщо - невъобразима колаборация от конформисти: психодесни, психолеви, анархисти, русофили на хранилка в Кремъл, някои с явни ментални отклонения. Тук няма идеология или визия за бъдещето, има деструктивен ентусиазъм за рушене в името на персоналното облагодетелстване и докопването до властта.

Ще отида на митинга, тъй като ми писна от тези видове и от легендата, че те са "носителите на смяната ".

Ще отида и тъй като не желая Доган и олигарсите му, които към този момент са се заоблизвали, да възседнат още веднъж трона и да разпределят порциите.

Ще отида, тъй като е цялостна тъпота да се бута държавното управление тъкмо в миг, когато ще се приема бюджета за следващата година.

Берберян и Корнелия ли са смяната, те ли ще решат проблемите на инвалидите в България, пука ли им за инвалидите въобще или ги употребяват, с цел да смъкват законното държавно управление?

Тази страна и този град не е техен. Не искам всеки обед и всяка вечер да окупират центъра, да пречат на естествения трафик и на естествените хора.

Наистина ли са повече от нас, в действителност ли прекомерно доста ни мързи да излезем на улицата?

Хайде да им покажем, че не е по този начин.

Не за Валери, а против подмяната.

Може би ще бъда единствен, защото митингът няма да е проведен и заплатен. Зад мен не стоят партийни централи и агитки.

Има смисъл да дойдете с мен. Няма да задръстваме “Дондуков”, нямаме лозунги, плакати, брандирани фланелки и мегафони. Просто ще се погледаме в очите - да забележим, че не сме напълно сами.

Днес в 10.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР