Валери Симеонов пристигна в парламента не за разговор с колегата

...
Валери Симеонов пристигна в парламента не за разговор с колегата
Коментари Харесай

Притиснаха WC министърът с бюст! Той се оплака от едрогърда журналистка!

Валери Симеонов дойде в Народното събрание не за диалог с сътрудника си Волен Сидеров, а с цел да показа пред депутатите закона си за възбрана на шума.

WC министърът даде за образец страни като Германия, където законите за шума след 21ч. били строги, а глобите тежки. Стана всеобща процедура да се съпоставяме със страни с блестяща стопанска система, при които шума е един от дребното проблеми.

В България напълно не е по този начин обаче и популизмът и отчитане на някаква активност със смешни акцийки по черноморието и столицата, са неуместни на фона на разрухата на страната и наболелите значими проблеми.

"Процесът на работа " и представянето на закона вървеше безпрепятствено, до момента в който Валери Симеонов не възроптя против обилна журналистка.

Симеонов се оплака от напън от страна на публицисти с обилни форми и се обърна към една от журналистките:

„ Много ви апелирам, престанете да ме тормозите! В момента ме натискате с бюста си! Не ми е комфортно! “

Да чакаме ли предложение за нов закон, който не разрешава на дамите, надарени от природата да практикуват журналистическа специалност и такива да бъдат глобени, пречейки на държавниците да правят работата си?

Неоправданият Симеонов стана жертва на едрогърда кореспондентка и проплака като малко дете! Всеки разумен мъж би бил признателен от гледката пред себе си, до момента в който нашето вице хленчеше неутешимо!

Имаме ли мотив да се съмняваме в половата ориентировка на Валерко, можем единствено да гадаем.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР