Валери Симеонов обяви във Фейсбук, че е изпратил сигнал до

...
Валери Симеонов обяви във Фейсбук, че е изпратил сигнал до
Коментари Харесай

Много Ви Здраве! Войната Между Валери Симеонов И Министър Ангелкова Достигна Точка На Кипене!

Валери Симеонов разгласи във Facebook, че е изпратил сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров за инспекцията за престъпления на чиновници в Министерство на туризма, касаещи противозаконни градежи и нелегално утвърдени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж " Слънчев бряг-юг ".

" Нямам нищо срещу Ангелкова, съпротивлявам се срещу беззаконието в туризма. Моят сигнал е против Министерството на туризма, там работят над 100 индивида. Подадох сигнал против този, който е подготвил тези противозаконни документи ", изясни Симеонов в " България заран ".

Вчера министър Ангелкова отговори на Симеонов, че единствено способен орган може да реши дали са осъществени законосъобразни дейности или не. Вицепремиерът не е способен орган, подобен е съдът, акцентира тя.

Нарушителите до предходната година бяха безнаказани - надуват мощни децибели и пречат на останалите да спят. Ако не се вземат ограничения - българският туризъм ще става все по-евтин и по-нежелан. Обстановката радикално се е трансформирала. Слънчев бряг до актуалните инспекции е много прелестно място, безапелационен бе Симеонов.

" Виждат се големи халета, които са ситуирани на една от най-хубавите естествени дадености на Слънчев бряг ", настоя вицепремиерът, показвайки фотография от дрон на най-известните заведения в курорта.

" Пред две от заведенията има паркинг, който също е противозаконен. Общинският път е заграден с преграда и с цел да влезете там би трябвало да платите 10 лв.. Правят големи доходи ", продължи вицепремиерът.

Валери Симеонов разгласи, че преди към 10 дни е подал сигнал в прокуратура и против кмета на Созопол Панайот Рейзи. Лидерът на НФСБ е безапелационен, че Рейзи е издал категоризация на обекти, които са нелегално издигнати в къмпинг " Златна рибка ".

" Няма по какъв начин да се избегнат закононарушения, стимулирани от ревнивост, инцидентен изблик на страсти... ", разяснява Симеонов по отношение на убийството на 54-годишен предприемач. При нападението бе тежко ранена 22-годишната му другарка.

" Когато няма изясненост и не са изяснени всички обстоятелства, добре би било да бъдем по-сдържани. Кое насочва в посока, че това ликвидиране не е битово? Два месеца се е укрил, кое е ненормалното?! Този град е много разпилян ", сподели Симеонов за убития при престрелка в Ботевград избягал пандизчия Владимир Пелов.

" Най-напред сме в демографската политика! Как ще умира България? Това е натурален развой на всяка цивилизована страна - Германия, Франция, Белгия... всички понижават. В последните години се ускорява процесът на връщане на младежи в България. Сега три пъти повече се връщат. За 30 години никое държавно управление не е направило това, което направихме за няколко месеца ", безапелационен бе вицепремиерът по тематиката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР