Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се

...
Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се
Коментари Харесай

Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

Валери Симеонов подлага на критика ГЕРБ и предизвестява, че може да се разделят , в случай че няма смяна в политиката на ръководство.

" З ависи от тяхното държание . Това е огромната партия, която дирижира политиката в България... Икономическите ползи не би трябвало да бъдат жертвани, с цел да се изпълнят гушите на избрани лобита ", разяснява пред БТВ водачът на НФСБ на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденснко-Преображенското въстание.

Той вижда проблеми в енергетиката, отглеждането на животни около африканската чума по свинете и в туризма . На събор в Жеравна Симеонов се е срещнал със Цветан Цветанов, само че не разкрива диалога им.
 Цветанов прави Неправителствени организации за разбори и прогнози
Цветанов прави Неправителствени организации за разбори и прогнози

Готов е за сравнението по какъв начин ГЕРБ се оправя на избори преди и след него

" Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и считам, че предстоят много съществени промени в връзките ни с ГЕРБ , защото страната не върви в вярна посока . Намираме се в икономическо-политическа рецесия. Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември , тъй като в последните месеци България получава доста съществени стопански удари ", съобщи Симеонов, представен от " 24 часа ".

Кабинетът е в тежка политическа рецесия поради Движение за права и свободи , които през последните месеци възвърнали позициите си, които изгубили, до момента в който Цветан Цветанов бил вторият човек в ГЕРБ .

" Питайте него, не мога да отговоря ", изяснява Симеонов на въпрос дали Цветанов счита да оказва помощ на патриотите или ще прави лична партия. Но загатва, че се очаквали забавни резултати на локалните избори в смесените региони, където ГЕРБ пробиват по времето на Цветанов .
 Караянчева официализира развода в Оперативна програма в пленарна зала
Караянчева официализира развода в Оперативна програма в пленарна зала

Не сме женени като за парното, съобщи Касабов за връзките със Сидеров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР