Валери Симеонов е отговорил с не, не и не на

...
Валери Симеонов е отговорил с не, не и не на
Коментари Харесай

Сидеров питал Симеонов заедно ли ще се явяват на евроизбороте. Отговорът: Не, не и не

Валери Симеонов е дал отговор с " не, не и не " на въпросите на съдружния си сътрудник в " Обединените патриоти " дали обединенията им ще се явяват дружно на идните следващата година избори за евродепутати.

Това разгласи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламетнараната група на Оперативна програма и водач на " Атака " Волен Сидеров.

До следващата ескалация на напрежение в " дребната коалиция " (между Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака " ) се стигна след приемането на ремонти в закона за приватизацията, които съгласно НФСБ са направени в интерес на братя Домусчиеви, с цел да може те не заплащат на страната наказателна клауза в размер на 58 млн. лв. поради неспазени ангажиметни по контракта им за Български морски флот (БМФ). От партията на Симеонов считат, че Атака, Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ дружно са прокарали поправката, само че от групировката на Сидеров са се пробвали да изтеглят текстовете преди окончателното им приемане. Вчера вицепремиерът Симеонов разгласи, че в случай че текстовете бъдат признати, ще напусне обединението, депутатите му обаче оповестиха, че НФСБ би трябвало да се събере, с цел да реши какво да прави оттук насетне.

Днес Сидеров предизвести съдружния си сътрудник Валери Симеонов, че войната, която води с избрани бизнескръгове, не е полезназа България. Според водача на " Атака " в признатите текстове няма лобизъм, макар че призна, че не схваща от материята на признатия закон. 

НФСБ обаче дефинира дейностите на Атака и Вътрешна македонска революционна организация като " безпринципни позиции " и оповестиха, че няма да търпят сходно нещо. 

" Кой клати обединението - всичко ще се реши на съвет на НФСБ. Нищо не сме решили, към този момент всичко е вид. Вътрешна македонска революционна организация и Сидеров си имат сюжет за приватизация. Милионите са доста. Атака се държат като деца.  Голямата заплаха е опозицията да я няма, а те през вчерашния ден се скатаха. Накои обслужда олигарси и тези някои очевидно са " Воля ", напите сътрудници не остават по-назад ", разяснява зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов.

Той добави, че " НФСБ е в основата на онозицията ", само че бързо по-късно се поправи, че има поради " обединението ". Сидеров обаче е на друго мнение и за това: " НФСБ се появи на пук на " Атака " и с цел да ми прави на мен сечено. Аз я направих " Атака ", аз я направих тази коалиция, по тази причина Симеонов е вицепремиер, би трябвало да се отнася с почитание към моята работа ", сподели Волен Сидеров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР