Валери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет. Кадърът на

...
Валери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет. Кадърът на
Коментари Харесай

Бурни освирквания към Валери Симеонов, след жест от прозореца на Партийния дом

Валери Симеонов бе сниман от прозореца на министерски съвет. 

Кадърът на видеото е замазан леко, само че съгласно изданието е посочил междинен пръст.  Случилото се провокира бурно освиркване, излиза наяве от фрагменти, публикувани в обществените мрежи. Последвали са бурни освирквания. Видеото е снимано от.



От проправителствената медия Пик опазиха Симеонов и оповестиха, че това е фалшификат.

" Пореден фалшив, целящ да омаскари Валери Симеонов, се появи в избрани медии благосъстоятелност на подсъдими олигарси. Както и при предходната офанзива с манипулираните изявления на водача на НФСБ за хората с увреждания, и в този момент се изопачава истината. ", пишат от Пик. 

" Лидерът на НФСБ беше скандализиран от новината да фалшив съчиненията с него. Пред ПИК той съобщи, че за следващ път става жертва на целенасочена офанзива.
" Излязох на прозореца, с цел да видя ресторантьорите и да ги поддържа. Аз съм единственият политик, който през цялото време стои твърдо зад техните претенции, а даже единствено през последната седмица го заявих два пъти в свои медиини изяви. От самото начало споделям, че заведенията за хранене и заведенията би трябвало да работят и не те са заплахата, а учебните заведения. Децата не би трябвало да бъдат връщани на учебно заведение ", сподели Симеонов.



 

 

На площада се намират стотици представители на затворените поради епидемията браншове. Граждани от цялата страна упорстват помощите, отпуснати от страната, в последна сметка да стигнат до потърпевшите бизнеси.

Исканията им са и да отворят още веднъж порти на 1 февруари, а не както планува заповедта на здравния министър сега - от 1 март. Тя обаче визира единствено дневните заведения. Не е ясно какво ще се случи с питейните заведения и нощните клубове. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР