Валери Домовчийски е едно от най-разпознаваемите имена в българския футбол.

...
Валери Домовчийски е едно от най-разпознаваемите имена в българския футбол.
Коментари Харесай

Домовчийски: Левски винаги ще заема много голяма част от сърцето ми, Станимир Стоилов държи на дисциплината

Валери Домовчийски е едно от най-разпознаваемите имена в българския футбол. В момента нападателят носи екипа на втородивизионния Марица (Пловдив), само че преди този момент направи солидна визитка и даже имаше опцията да носи екипите на немските Херта (Берлин) и Дуисбург. За никого не е загадка, че Домо направи име първо с тима на Левски, с който игра в Шампионска лига под управлението на Станимир Стоилов.

Ето какво показа Домовчийски в изявление за Спортал от хотела на Марица в Турция, където тимът е на подготовка.

" Отборът е в положително въодушевление. Подготовката протича обикновено. Натоварванията са тежки и се надявам да се подготвим добре за идните мачове. Който има предпочитание, желае да се учи и ме пита за моето мнение, със наслаждение бих му го дал. Който има потребност, бих му оказал помощ. Моите упоритости са да играя по най-хубавия метод и да давам най-хубавото от мен за тима. Искам тимът да побеждава. Оценката ми за представянето на тима не е доста добра. Нашият отбор разполага с доста капацитет и моментното класиране не ни устройва. Надявам се през идващия полусезон да имаме по-добро показване и класиране ".

" Левски постоянно ще заема доста огромна част от моето сърце. Най-добрите ми години са минали там. Следя какво се случва с тима. За тях се отнася същото, както и за нас. Това място, на което се намират сега, не им принадлежи. Мисля, че през новия сезон нещата ще наподобяват много по-добре. Помня класиранията за Шампионска лига, УЕФА и триумфите, които постигнахме. Станимир Стоилов постоянно е почтен с теб, държи на дисциплината. Ако не си експерт, при него няма по какъв начин да успееш ".
 И Марица (Пловдив) отпраши за Анталия
И Марица (Пловдив) отпраши за Анталия

Футболният отбор на Марица (Пловдив) отпътува с клубния рейс

" Нивото ни е такова, че за момента българските футболисти не се котират. Надявам се с течение на времето българските футболисти още веднъж ще бъдат търсени. Радвам се за Илия Груев. Той е израснал в Германия и се надявам от ден на ден българи със своето показване да покажат, че България има положителни футболисти, а непознатите тимове да стартират да се интересуват от нас ".

" Като цяло не скърбя за нищо. Не обичам да се връщам обратно. Гледам напред и виждам да давам най-хубавото от себе си. Имам някакви хрумвания с какво ще се занимавам след футбола, само че като цяло към момента се схващам като футболист и съм се концентрирал върху това ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР