Валери Божинов започна да сменя клубовете по-често от жените и

...
Валери Божинов започна да сменя клубовете по-често от жените и
Коментари Харесай

И клуб номер 13 се оказа недостоен за Валери Божинов

Валери Божинов стартира да сменя клубовете по-често от дамите и колите. Българския нападател изненадващо се раздели с швейцарския Лозана, заяви Sportal.bg.

31-годишният футболист напуща клуба единствено три месеца, откакто подписа контракт за две години със седемкратния първенец на Швейцария. Ех, Валери!

Както е известно, той се завърна в Европа на 30 юни, след няколкомесечна случка в китайския Мейджоу Хака, където завоюва 900 000 евро. Но и там не се задържа.

Божинов изигра общо осем публични мача за отбора, който е на девето място в Суперлигата на Швейцария, като седем от тях бяха за шампионата. В тях той не съумя да се разпише нито един път, а единственото му попадение за Лозана бе в мача за Купата на Швейцария против Наказателен кодекс Пажде (3:1).

" Няма да се връщам в България. Скоро ще се разбере къде ще продължа кариерата си. Най-вероятно ще се приготвям в България през останалите седмици, до момента в който стане ясно бъдещето ми. Говорих към този момент с Даниел Боримиров за упражнявам на " Герена ", само че идващите дни ще има изясненост ", показа Божинов пред Sportal.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР