Валери Божинов вкара първия си гол след завръщането в Левски.

...
Валери Божинов вкара първия си гол след завръщането в Левски.
Коментари Харесай

Валери Божинов: Странен мач, беше важно да победим

Валери Божинов вкара първия си гол след завръщането в Левски. Нападателят се разписа от дузпа при успеха с 4:3 над Верея в мач от последния кръг на постоянния сезон в Първа лига.

" Странен мач против един противник, който знаехме, че ще играе затворено. За нас беше значимо да вкараме повече голове, с цел да победим. Срещу подобен съперник се играе мъчно. За наше положително си тръгнахме с три точки. Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките тимове, най-после на годината тези точки се дублират. Ще упражняваме да си осъществяваме ситуациите и ще упражняваме, с цел да не позволяваме.

Бате Жоро сподели, че имаме реализатор - Мариани. Но той сподели, че мога и аз да удрям дузпата. Вкарах. На правилото съм, че в случай че имаш нюх и ти дадат разрешение, биеш.

Върнах се по-бързо след контузията. Има лека болежка, само че желаех да се върна и да оказа помощ на отобра.

Амбициите ще ги оставя за себе си, тъй като в случай че го кажа пред вас, може да го извадите от подтекста. На правилото съм, че в случай че ще се приказва, да се приказва в съблекалнята и на терена. Пред вас някои неща можем да ги заобикаляме. Това в кръга на шегата ", съобщи Божинов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР