Валери Божинов остава в Ботев Враца. Това обяви самият той

...
Валери Божинов остава в Ботев Враца. Това обяви самият той
Коментари Харесай

Валери Божинов каза за бъдещето си

Валери Божинов остава в Ботев Враца. Това разгласи самият той пред gong.bg.

" Продължавам да играя за Ботев Враца. Надявам се скоро да прекъснем отрицателната серия. Целта пред нашия тим е да завоюва колкото се може повече точки до края на шампионата. Най-важно е да изпитваме наслаждение от футбола и да се забавляваме ", съобщи нападателят.

Бившият национал е удовлетворен, че още веднъж ще има опция да работи с Тони Здравков.

" Радвам се, че Тони Здравков стана треньор на нашия тим. Познавам го добре, защото съм работил с него в Левски. Именно той ме притегли първия път на Герена. Здравков имаше опция да работи и в Лудогорец, където сигурно е научил доста. Надявам се да го придвижи в Ботев Враца. Здравков ми направи доста положително усещане. Личи си, че през последната година е претърпял развиване. Разбира се, че не може да съпоставяме Лудогорец с Ботев Враца. Там качеството е доста по-високо, само че все пак считам, че ние разполагаме с положителни футболисти и имаме сили да реализираме позитивни резултати ", сподели още Божинов.

Той не подмина тематиката и с някогашния към този момент треньор на Ботев Враца Сашо Ангелов.

" Моят татко Сашо Ангелов е легенда на Ботев Враца и това не е единствено мое мнение, а на още доста хора. Не е инцидентно изявлението на управлението и кмета на Враца, че вратите на клуба постоянно са отворени за него. Той даде доста на тима, само че във футбола няма нищо постоянно ", приключи нападателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР