Валери Божинов опитва да си уреди трансфер в Турция с

...
Валери Божинов опитва да си уреди трансфер в Турция с
Коментари Харесай

Божигол се опитва да си уреди заплата от 50 бона в Турция

Валери Божинов пробва да си уреди трансфер в Турция с месечна заплата от 50 хиляди лв.. Нападателят договаря настойчиво тези дни с отбор от второто равнище на футбола в южната ни съседка. За момента името на клуба се пази в загадка, само че се знае, че ще нападна елита на турския футбол следващата година.

Ако двете страни си свидлив ръцете, то Божинов ще получава 5 пъти по-висока отплата, в сравнение с заработваше в последния си тим "Левски ", където игра напролет. В случай, че договорката се провали, то по всяка възможност Валери ще облече още веднъж екипа на "Ботев " (Вр), където организира лятната си подготовка.

Считаше се, че съвсем несъмнено врачани ще картотекират голмайстора за родната Първа лига още за идния кръг. Заради отворилата се опция за трансфер в чужбина, Божинов на 100% няма да играе за "Ботев " в днешното посещение на "Славия " в столицата. Роденият през 1986 година нападател е получил картбланш от своя втори татко и треньор на врачани Сашо Ангелов. Все отново играчът би трябвало да даде финален отговор в най-скоро време.

Тези дни Божигол бе видян във Враца, само че явно предлагането от Турция е пристигнало в последния миг. Не е ясно дали Валери е отпътувал на крайници до южната съседка, с цел да договаря. Пред "България Днес " Божинов избра да резервира безмълвие и не отговори на въпросите ни дали се пече негов трансфер зад граница. Неговото най-голямо предпочитание бе да се завърне в обичания му "Партизан ", само че там нещата наподобяват минимум евентуални.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР