Валери Божинов - младши вече си има гадже и това

...
Валери Божинов - младши вече си има гадже и това
Коментари Харесай

Взрив: Влюбеният Валерко заведе гаджето си на Малдивите! (Ивет ще се скърши - СНИМКИ на бъдещата снаха на Алисия)

Валери Божинов - младши към този момент си има гадже и това се знае от месеци. Синът на Алисия и футболиста е влюбен в наборката си Ивет Кочова, която се занимава и със спорт, и с манекенство. Двете хлапета са дружно от към година, само че не крият пристрастеностите си в мрежите.

А ето, че в този момент са дружно и на първата си обща отмора. При това не къде да е, а на приказните Малдиви. Да, Валерко заведе Ивет на Малдивите, където двамата живот си живеят, тъй като... за всичко заплаща мама. Кой като тях, нали?!

Алисия е поела целия харч и несъмнено, е отпътувала дружно с тях. Певицата не се отделя от сина си и бъдещата си снаха, с която се разбирала отлично. Тримата са отседнали в типичните за острова първокласни къщички, ситуирани навръх брега.

Валерко и Ивет се снимаха дружно гушнати, само че наред с поздравленията и радостните възгласи, получиха и някои не толкоз забележителни мнения. Като да вземем за пример тези, че Ивет би трябвало да стартира най-малко малко да се храни, с цел да не наподобява на преносим скелет.

" Ако това знамение не е фотошоп, а е действителната й фигура, момичето е за лекуване. Та тя едвам се държи на краката си от кльощавост ", разясняват консуматори в мрежата. И са прави, защото Кочова в действителност е прекомерно слаба.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР