Валери Божинов говори за това какви съвети е дал на

...
Валери Божинов говори за това какви съвети е дал на
Коментари Харесай

Валери Божинов: Радвам се за новия стадион на ЦСКА

Валери Божинов приказва за това какви препоръки е дал на Саша Илич преди сръбският експерт да дойде в България и да застане отпред на ЦСКА..

В подкаста " Код Спорт " някогашният нападател призна, че се радва, че " алените " ще имат нов стадион, като се надява по-късно и Левски да се снабди с ново оборудване.

" Саша ми звъни и ме пита за ЦСКА и за Гриша Ганчев. Аз съм от Левски и обичам Левски, само че му споделих " Саша, това е един от най-големите клубове в България ". Казах му, че това е като Цървена звезда и Партизан. Идваш в клуб с история, в клуб, който е зажеднял за триумфи - желае да играе в Европа, да печели купи, трофеи и да се развива. Имаш човек, който от 30 години и повече дава средства за спорта и за футбола. Той вади персонални и пари и средства и желае да прави нещо. Ето в този момент ще има стадион и аз като човек от " синия " фронт съм доста благополучен и горделив за това, че ЦСКА ще има стадион, че Гриша Ганчев прави по този начин, че ще има база, нещо съвременно.

Това му споделих и на Саша - идваш тук и няма да сгрешиш. Когато има мощен ЦСКА и мощен Левски, ще бъдем конкурентноспособни на Лудогорец. Ако ЦСКА има стадион, съм уверен, че и Левски ще има. И двата гранда би трябвало да имат - тези публики заслужават. Онзи ден на мача с Лудогорец, в случай че имаше 100 000 места, 100 000 души щяха да дойдат на " Армията ".
 Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович
Валери Божинов: Левски има потребност от подобен вид човек като Ибрахимович

Бившият състезател на " сините " за обстановката в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР