Валери Божинов е пред 15-и клуб в своята пъстра кариера.

...
Валери Божинов е пред 15-и клуб в своята пъстра кариера.
Коментари Харесай

Божинов пред 15-и клуб в кариерата си


Валери Божинов е пред 15-и клуб в своята пъстра кариера. Някогашната мегазвезда на България е пред автограф с новака в Първа професионална лига „ Ботев “ (Враца). Треньор там е вторият му татко Сашо Ангелов.

Калин Каменов, кметът на Враца, е разговарял с Божинов по телефона. Клубът не може да извърши финансовите условия на нападателя, само че ще му предложи късмет да възроди кариерата си. Откакто отиде в „ Риека “ при започване на годината, Божинов изигра единствено един мач. Раздялата с хърватския клуб е сигурна. Българинът не е мечтан повече от треньорския щаб. „ Ботев “ изчаква Божинов да почисти финансовите си взаимоотношения с хърватите, преди да предприеме по-сериозни дейности.

В началото на века нападателят бе подложен от елитарния британски вестник „ Таймс “ като едно от спортните открития на новия век. Вместо да надгради, юношата на „ Лече “ се срина изцяло. И макар че игра в „ Ювентус “, „ Фиорентина “, „ Манчестър Сити “ и „ Спортинг “.

У нас Божинов е играл само в „ Левски “. За 19 мача нападателят вкара 7 гола за „ сините “ и напусна безшумно. Преди „ Риека “ Божинов беше в швейцарския „ Лозана “, където навъртя седем дуела и едно попадение за купата, след което треньорът го разгласи за непотребен. Значително по-интересен някогашният национал беше в обществените мрежи с паметните си клипове. Но даже и тях спря през последната година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР