Валери Божинов даде поредното си култово интервю, този път пред

...
Валери Божинов даде поредното си култово интервю, този път пред
Коментари Харесай

Божинов: Звъннах на Коко Динев да ме запознае с Алисия

Валери Божинов даде следващото си паметно изявление, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев.

Във видеото футболистът описа доста забавни детайлности от своята кариера. За преместването на фамилията му в Малта, първите стъпки в огромния футбол, дебюта в Серия " А " на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отхвърли да премине в Барселона, тежките травми и доста други.

Не бе пропусната и тематиката с персоналния му живот. Валери описа историята за връзката си с певицата Алисия и присъединяване му в клипа на песента „ Карамел “. Божинов призна, че персонално е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с дамата, която по-късно стана майка на неговия наследник Валери-младши.

В началото на клипа Божинов декларира желанието си да стане артист и да взе участие в съществени филми, в случай че му се открие сходна опция. Двамата с водещия даже разиграват къса сцена, в която Валери играе ролята на „ Божи маг “.

По-рано през днешния ден стана ясно, че тимът на Добруджа публично е картотекирал Валери Божинов, който може да дебютира за отбора още в неделя против дубъла на ЦСКА 1948.

Той показа, че е в Добрич съществена да оказва помощ със своя опит като помощник-треньор.

След 19 кръга вторият тим на ЦСКА 1948 е безапелационен водач във Втора лига с 41 точки. Добруджа е на 15-о място с 20 точки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР