Валери Божинов даде първото си интервю за клубната телевизия на

...
Валери Божинов даде първото си интервю за клубната телевизия на
Коментари Харесай

Валери Божинов: Не съм тук за пари, а за да бъда обединител в Левски

Валери Божинов даде първото си изявление за клубната телевизия на Левски, откакто подписа контракт със " сините " за една година. Опитният нападател разгласи, че не е в отбора поради парите, а с огромното си предпочитание да се трансформира в обединител за целия отбор. Божигол е на мнение, че много от отборите в Първа лига подценяват вековниците. Валери поздрави управлението на столичния гранд за налагането на млади българи, фрагменти на отбора от " Герена ".
 Валери Божинов още веднъж е футболист на Левски
Валери Божинов още веднъж е футболист на Левски

Нападателят подписа за една година

Ето какво още сподели той пред Левски ТВ:

" Благодаря на господин Сираков, на треньора Георги Тодоров, на всички, които работят за Левски, почитателите, че откогато съм тук, всички демонстрираха предпочитание, че ме желаят в Левски. Благодаря на Ники Михайлов, постоянно съм имал неговата поддръжка. Харесва ми привличането на млади български футболисти . На фрагменти, които са били в Левски и сега им се дава шансове да играят. Те знаят какво е Левски и какво е да играеш пред тази неповторима аудитория.
 Снимка 496249
Източник:

Не става въпрос за пари, желая да го знаят хората. Валери Божинов не е тук за пари, а да бъде обединител. Да оказа помощ за развиването на младите футболисти и да се развиват . И да оказвам помощ - когато треньорите разчитат на мен. Моето предпочитание е да бъда обединителя в съблекалнята. Дано успеем да обединим и нашата аудитория . В този сложен миг Левски е над всичко и всички.

Чувствам се добре. Направих мини подготовка. Ако се разчита на мен, съм разполагаем на клуба. Това, което аз ще бъда за Левски е да оказвам помощ и да вземам решение мачовете, когато би трябвало . Моето предпочитание е да виждам повече фрагменти от школата. Левски играе мач за мач . Дано натрупаме самочувствие. Доста нови попълнения се взеха. Доста тимове ни подценяват, само че това си е за тяхна сметка. Гледаме какво се случва при нас. Нека ни подценяват. Първенството е тежко. В България се играе доста мъчно . Надявам се, че малко по малко ще гоним нашите цели, само че в този миг не би трябвало да се споделят. За да се избави Левски, би трябвало да има положителни резултати и положителни игри.
 Левски разгласи прехвърлянето на Радослав Цонев
Левски разгласи прехвърлянето на Радослав Цонев

Халфът парафира за една година

Само Левски! ", многозначително приключи Божигол пред камерата на Левски ТВ.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР